Transzgenerációs metamorf masszázs

Hiszem, hogy a legmélyebb oldások szavak nélkül történnek! A módszer maga valójában egy sejtszintű egyéni családállítás a metamorf masszázs alapkezelésére építve.

Metamorf masszázs

A kezelés esszenciája pár mondatba sűrítve:

Fogantatásunk pillanatától a sejtjeinkben elraktározódott traumáinkat, generációs családtörténeteket,
átvállalt, nehéz sorsok energetikai lenyomatait vizsgálja a testen keresztül és egyidejűleg oldja azt.

Segítségével átfogó kép alakul ki arról, hogy az adott

elakadásod, problémád honnan ered valójában, rálátsz a saját eddigi akadályaid, működésed ok-okozatára, valódi válaszokkal gazdagodsz. Miután pedig megérted, hogy miért is alakult az eddigi életed úgy ,ahogy ,lehetőséged lesz új lapot kezdeni, új szemléletmóddal, világképpel, megoldásokkal, minden más megvilágításba kerül.

A transzgenerációs metamorf masszázs alatt ez fog történni:

A kezelés maga egy kellemesen sötét, gyertyákkal teli, biztonságos szobában történik, ahová már bejönni is jó. Pár szót ejtünk az adott témádról, de nekem messzemenő részleteket nem kell tudnom.

A beszélgetést egy ráhangoló meditáció követi, ami pontosan annyi ideig tart, amennyire az agytekervényeknek szükségük van, hogy lelassuljanak, s a tudatot egy mélyebb állapotba engedjék, így egy kellemesebb, ellazult helyzetből tudod fogadni a folyamatot.

Ezt követően a fizikai részen annyit fogsz érezni, hogy lágy érintésekkel érintem a láb és kézfejeden, valamint a fejeden a gerinced reflexológiai pontjait, viszont belül egészen más megélések csatlakoznak. Ezek teljesen egyediek és minden alkalommal mások. Van, hogy elalszol, vagy egy éber, de mégis alvó frekvencián mozogsz. Van, hogy erős érzéseket érzel, másszor képek ugranak be.

A tudattalanod energetikai könyvtára megnyílik, és azon sejtemlékek, lenyomatok kerülnek felszínre, melyek az elakadásod hátterében állnak. Ha pedig ezek magzatkori, vagy kisbabakori emlékek, előfordul, hogy képek, érzetek formájában, nálad ugyanúgy megnyilvánulnak.

Transzgeneráció sejt szinten

Én mindeközben érzékelés útján jutok hozzá a családod kollektív, információs mezőjén keresztül a válaszokhoz és a Hellingeri családállításból ismert rituális oldást alkalmazom és rendezem az energetikai lenyomatokat. A folyamat során felmenőid képviseletén keresztül ismerem meg az adott generációs mintát,
vagy a te születési, magzatkori, 0-3 éves, vagy nagyobb gyermekként átélt traumáidat. A térben, saját magamon keresztül megjelenítem a lesüllyedt, elfojtott érzelmeket, lelki kríziseket, így benned oldódik, ami eddig le volt zárva, de tudattalanul magadra vállalva cipelted és blokkoltad általa a saját életedet.

A kezelés végén részletesen elmondom az általam érzékelt történetet, amik sokszor nagyon megdöbbentőek, főleg ha a közvetlen felmenőidről szólnak és én erről mit sem tudtam előtte. Elmeséled milyen érzeteid, képeid, megéléseid voltak és összevetjük öket, amik az esetek többségében szintén meglepően összevágnak.

Metamorf masszázs

A módszer nem diagnosztizál, nem helyettesít és nem kíván helyettesíteni orvosi kezelést!

A transzgenerációs metamorf masszázs hatása mélyebbre nyúl, hiszen az agy, mint fő címkéző, nem cincálja szét
a kapott információt közben, mint amikor csoportos családállításon a szemed előtt zajlik minden.

Így minden oda megy egyből, ahová kell, felülbírálás nélkül képes visszavezetni a lelket oda, ahol a trauma helye van, így lehetősége van belehelyezkedni, majd végleg kilépni a lesüllyesztett, rég elfelejtett fogságból.

Bárkin lehet alkalmazni: gyerekeknél, kismamáknál, időseknél is. Használata veszélytelen, mellékhatása nincs, más kezelési módokat hatékonyan kiegészít.

A tényleges kezelési idő kb. 50-60 perc, de a valódi időtartamot nem lehet előre meghatározni, így kérlek minimum    1,5 órával mindenképp számolj!