Safe Laser

Maga a szó biztonságos lézeres kezelésre utal.

A lézerrel való gyógyítás közel 50 éves múltra tekint vissza, ám a szemre gyakorolt káros hatása miatt sokáig, csakis szakszerű egészségügyi ellátás keretein belül alkalmazták, a fizikoterápiában és a különböző mozgásszervi betegségek hatékonyabb kezelésére, megfelelő szabályok betartásával: külön erre a célra kialakított helyiségben, védőfelszereléssel.
A fentieken kívül viszont, léteznek még az úgynevezett Soft, vagy más néven lágy lézerkezelések, melyeket állatorvosi rendelőkben és szépségiparban alkalmaznak, fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés és sejtregeneráció, a biostimuláció céljából, gyakran hívják segítségül bőrproblémák, ráncok kezelésében is.

A Safe Laser készülékek a kórházi, orvosi Soft lézerek teljesítményével rendelkeznek, de egyben egy olyan optikai rendszerrel vannak ellátva, ami megakadályozza a szem károsodását. Ezért lézerszemüveg és szakképesítés nélkül bárki használhatja akár otthonában is biztonságosan.

Safe Laser

Betegségek és sérülések következtében a sejtekben működésbeli zavarok lépnek fel. A lézerfény gerjeszti a sejtek fényérzékeny molekuláit, melynek hatására javul a sejtlégzés, és a sejtenergia (ATP) termelés, ami gyorsabb regenerálódást eredményez, így a gyógyulási idő lerövidül. A készülék a mélyebb szöveteket is képes elérni. Ezáltal kiválóan hat a mozgásszervi megbetegedésekre, az ízületekre, izmokra, csontokra és szalagokra. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és biostimuláló, regeneráló. Az ízületi kopások, gyulladások, gerinc és hátproblémák, izom húzódások, szalag sérülések, műtét utáni rehabilitáció, rándulások, ficamok esetén hatékony segítséget nyújt, de a bőr felületi elváltozások gyógyítására is kiváló.

Milyen panaszokra ajánlott a Safe Laser kezelés?

 • Mozgásszervi betegségek
 • ízületi-, izom-, ínhüvely-gyulladások, reumatikus fájdalmak, porckopás
 • Bőr problémák: hámsérülések, horzsolások, vágások, operáció utáni sebek, felfekvés, herpesz
 • Fülpanaszok: gyulladás, fájdalom, viszketés, fülzúgás halláscsökkenés
 • Légúti gyulladások tüneteit enyhíti ill. megszünteti, arcüreggyulladás
 • Fogászati problémák: fogfájás, gyulladás, fogínysorvadás, szájnyálkahártya sérülések, fogszabályozásnál fájdalomcsillapítás, lerövidíti a fogszabályozás idejét
 • Sportsérülések: izomhúzódás, szakadás, zúzódások, csonttörés, izom és ínszalag sérülések
 • Kozmetikai problémák: pattanások, gyulladások, ráncok…
 • Cukorbetegség
 • Fekélyes sebek gyógyulását elősegíti

A lágylézer kezelés további hatásai

✔ Fájdalom csillapítás
✔ Gyulladás és duzzanat csökkentés
✔ Gyorsabb sebgyógyulás
✔ Fokozott szöveti regeneráció és sejt növekedés
✔ Javuló vérkeringés
✔ Fokozott anyagcsere
✔ Fokozott idegi működés
✔ Túlzott hegszövet képződés csökken
✔ Javuló immun folyamatok

A kezelés teljesen fájdalommentes, bárkin alkalmazható, mellékhatása nincs!

Safe laser árai

 • 30 percen belüli kezelés 5 500 Ft
 • 60 percen belüli kezelés 10.500 Ft

Bejelentkezés: Zsigmond Anita +36 70 620 6885