Neuro Mozgáskorrekció

A Neuro-mozgáskorrekciós kezelés már teljesen a XXI. század. Az orvosi funkcionális neurológia alapjain nyugvó okfeltáró eszköz, ami teljes mértékben evidence-based, tehát kutatásokkal alátámasztható a hatékonysága.

Először is felkutatjuk a kiváltó okot, amiért a központi idegrendszer megváltoztatta az adott problémás terület izomtónusát, amivel egy sor diszfunkciós láncolatot hozhatott létre, és fájdalmakat generált.
Ezért egy kutatómunkát kell folytatnunk, amit izomtesztelésnek hívunk. Ez először sok ember számára lehet kissé szokatlan módszer, de a hatékonysága és fájadlommentessége vitathatatlan.

Miután kiderítettük, hogy a tónusváltozás miért történt, meg tudjuk oldani a receptorérzékenységét, és az izmok tónusát normalizáljuk. Bármilyen meglepő is, a páciens rögtön a kezelés után pár perccel teljesen fájdalommentesen távozik a kezelésről.

Ez a módszer akkor a leghatékonyabb, ha nincs szervi elváltozás, vagy traumás sérülés, műtét utáni állapot a háttérben,

úgynevezett hardveres probléma. Maradva a példánál a szoftver sérült pl. egy egyszerű idegbecsípődés, derékfájás, térdfájás, vállfájdalom, ízületi fájdalom okozta izomtónus fokozódás van jelen.

Amennyiben szervi elváltozás, pl. egy ízületi kopás is áll a háttérben, úgy a fájdalmak 70-80%-a szűnhet meg tartósan.

Más eszközökkel ötvözve a módszer rendkívül hatékony tud lenni, mert ha normalizáljuk az izomtónust, a gyógyulási folyamatot fel tudjuk gyorsítani.

Ár: 15 000 Ft     Időtartam: 40-60 perc