Mélyszöveti masszázs

A mélszöveti masszázs az izmok és a környező szövetek mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki áldásos hatását. Rendszerint lassú, ám erőteljes mozdulatokkal történik.

mélyszöveti masszázs

A fokozottan terhelt, stresszes élet  bizony tartósan károsíthatja az izmokat, szöveteket. A mélyszöveti masszázs a feszült izmok oldására, ellazítására jó, célja az izom és kötőszövet mélyebb masszírozása. A krónikus izomfeszülés vagy sérülés következtében többnyire letapadt szövetek maradnak hátra, amelyek akadályozhatják a rendes vérkeringést, és fájdalmat, korlátozott mozgást, gyulladást okozhatnak.

A speciális masszázsfogások mélyen átdolgozzák az izmokat elősegítve a gyors regenerációt és a salakanyagok távozását a szövetekből.  A mélyszöveti masszázs feltöri ezeket a letapadt részeket, hogy megszüntesse a fájdalmat, és lehetővé tegye a teljes mozgástartományt mind az izmokat, mind az ízületeket tekintve.

Kinek ajánljuk a mélyszöveti masszázst?

Ha sportolsz – legyen szó versenysportról vagy rendszeres testmozgásról, fizikai munkát végzel, ha gyakran túrázol, vagy bármi okból átlagon felüli fizikai terhelésnek vagy kitéve.

Ezt az alapvetően erős masszázst azok is szeretni fogják, akik szimplán előnyben részesítik az erőteljes kezelést a gyengédebbel szemben. Ha valamilyen krónikus fájdalommal küzdesz, szintén jó szívvel ajánljuk a mélyszöveti masszázst.

Fontos sok vizet inni a masszázs után, mert ezzel is segíted a felszabadult toxinoktól megszabadítani a szervezeted, s ezzel a masszázs utáni fájdalomérzetet is enyhítheted. A kezelés után nem ajánlott nagyobb fizikai igénybevétel.

Árak:

60 perc - 9 000 Ft
90 Perc - 12 000 Ft