Cellulit masszázs

A cellulit kialakulásának főbb között szerepel a helytelen táplálkozás, a kevés folyadék  bevitel, a sok cukor, szénhidrát fogyasztás.

Nem életkor és testalkat-függő, húszas évei elején járó vékony lányok is ugyanúgy szenvednek tőle, mint az érettebb korú teltebb hölgyek.

A kezelés mindenki részére ajánlott, aki szeretné a narancsbőrt elkerülni, vagy már a meglévőt eltüntetni. Minél korábban elkezdesz harcolni ellene, annál könnyebben és gyorsabban szabadulsz meg tőle.

A cellulitmasszázs menete

Cellulitmasszázs során speciális hatóanyagú (kapszaicin, fahéj vagy zöldkávé) krémmel erőteljes, ún. zsírtörő masszázsfogásokkal lazítjuk a bőr alatti kötőszövetet, ezáltal segítjük a salakanyagot felszabadulását. A nyirokkeringés irányába történő masszázs segíti a káros anyagok szervezetből való kiürülését.

A masszázs erőteljes fogásai sajnos némi kellemetlenséggel járnak, nem egy relaxáló masszázsfajtáról beszélünk!

A masszázs végén a kezelt felületet speciális légző fóliával betekercseljük, és kb. 20 percig rajta hagyjuk, hogy a bőrbe bevitt hatóanyagok jótékonyan kifejthessék hatásukat.

Ezalatt az idő alatt a kezdeti kellemetlen masszázsélményt egy kellemes hátmasszázzsal egyenlítjük ki.

Cellulit masszázs

A tartós változás legalább 6 alkalommal érhető el.

A legtöbben már akkor jönnek erre a kezelésre, amikor már tényleg jócskán van narancsbőr akár több területen is (a kritikus helyeken, comb, csípő, has, derék). Ezért a leghatásosabb, ha valaki egy kúrát, vagyis legalább 10-12 alkalmat csinál végig, heti 1, 2 alkalmas rendszerességgel vagy minden másnap. Így az eredmény szemmel látható és tapintható lesz, valamint a fogyás is centiméterekben is mérhető.

6 alkalom után 2-4 cm méret csökkenés érhető el.
10-12 alkalom után 4-6 cm méret csökkenés érhető el.

Kétféle kezelés választható:

  • csomag – időtartama 45 perc/ alkalom

    Köpölyözés
    Masszázs
    6 alkalmas bérlet: 30.000 Ft
    12 alkalmas bérlet: 55.000 Ft