Access Bars blokkoldással

Az Access Barssal felszabadulsz az akadályok alól, így megláthatod a lehetőségeidet és könnyebbé, örömtelivé és kreatívvá válik az életed.

Amiben az Access Bars segít neked

Könnyebebn elérd a céljaidat, akár párkapcsolatot szeretnél, akár egészségesebb testet, vagy csak nem tudod hogyan tovább az
életedben. Az éberségemmel ráláthatsz hol akadtál el, mik blokkolják az életutad és hogy engedheted el őket. Általában gyerekkorból jönnek ezek a téves nézőpontok, amiket ha elengedsz, utána segítek új lehetőségeket választani, hogy másként csinálhasd és megkapd, amit szeretnél.

Hatala Ágnes

Az Access Bars kezelés felépítése

A kezelés tartalma másfél óra, aminek az első félórájában feloldjuk a témával kapcsolatos problémáidat és elakadásaidat. Megnézzük mik azok nézőpontok és régi berögződések, amik nem engedik a változást. Ehhez szóbeli és energetikai tisztításokat fogunk használni, hogy a rejtett blokkokhoz is hozzáférjünk. A további egy órában pedig masszázságyon fekve Access Bars kezelést adok, melyet a fejen különböző pontok érintésével végzek, illetve testkezelést, amikor az egész testen érintek különböző kézpozíciókkal.

Az érintés során és az energetikai kezelés által az elmédből és a testedből is elengeded és törlöd a megakasztó nézőpontokat. Ahhoz is adok eszközöket, hogy másként tudd működtetni az életedet, ami több boldogságot, örömöt és könnyedséget adhat bármelyik életterületedhez, amelyiken éppen dolgozunk.

access bars

Access Bars-ról

Az egyik legdinamikusabb eszköz, amit az életed megváltoztatásához választhatsz. 32 pontot fogok érinteni a fejeden, melyeknek köszönhetően az agyhullámok lelassulnak, az elméd elkezdi feloldani és elengedni a korlátozó és megakasztó gondolataidat, nézőpontjaidat, érzelmeidet, amik befolyásolják az életedet és a testedet.

A múlt történései egyre kevésbé hatnak majd a jelenedre és a jövődre. Hatással van az immunrendszeredre és az agyi aktivitásodra is. Így egyre tudatosabb lehetsz az életedre.

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életüket.
Többek között:

  • Az alvási problémákban
  • Egészségügyi kihívásoknál
  • Súlyfelesleg esetén
  • Szexuális problémáknál
  • Partnerkapcsolatban
  • Stressz estén. És mi más lehetséges még?

Access Bars testkezelések

Attól függően, hogy milyen problémát oldunk fel ahhoz fogok választani testkezeléseket. Például immunerősítésre, fogyásra,
szexuális energiákra, fiatalításra, bántalmazásoldásra, önkorlátozásra, családi mintákra, agykapacitás növelésre, látásjavításra.

Már egy kezelés is hatékony, és érdemes több alkalmas bérlelet (5-10) venni, hogy tartósabb változást érjünk el. Ilyenkor 20 % kedvezményt kapsz.

Access Bars ára:

90 perces kezelés - 15 000 Ft