A lélek szimfóniája

Gyakran vesz rajtad erőt a szorongás...

Gyakran vesz rajtad erőt a szorongás, sokszor érzed magad bizonytalannak? A fizikai érintés alig, vagy egyáltalán nincs jelen az életedben? Hiányzik a valódi, értő és gondoskodó figyelem a mindennapokban? Mindenki mást előbbre sorolsz önmagad elé, többször alárendeled magad? Úgy érzed nem vagy elég jó, neked csak a szenvedés jut? Mindenhol és minden helyzetben görcsösen meg akarsz felelni? Nincs önbizalmad, zárkózott vagy? Túlságosan kontrollálod magad, nehezen oldódsz fel? Képtelen vagy kimutatni az érzéseidet, viszonozni az érintést?

Ha már úgy érzed elég és változtatnál, van megoldás. Olvass tovább, ismerd meg az Éltető Érintés módszerét.

Érintés nélkül az élet, csak félig élt…

Az Éltető Érintés

Minden ember normál működéséhez hozzá tartozna a minőségi szeretetteljes érintés! De hol is kezdődne mindez, ha nem ott ahol az élet. A fogantatás pillanatában. Amikor megkaptuk a lehetőséget, hogy világra jöhessünk. Nade, hová érkeztünk, vajon vártak-e minket, és ha igen, olyan nemű babát kaptak, amilyet elképzeltek? Netán olykor a fejünkhöz is lett vágva, hogy miért nem a másik nem képviseletében születtünk?

Teljes, vagy csonka családban nőttünk fel? Milyen volt ez a gyermekkor? Tele szeretetteljes, gondoskodó érintéssel, simogatással, vagy olyan, ahol minden érzelemnyilvánítás kínosan kerülendő volt, vagy ahol csak bántalmazás jutott osztályrészül? Megkaptuk szüleinktől a figyelmet, vagy csak elkeseredetten próbáltunk megfelelni az elvárásoknak, hiába?  És mindezek hány generáció óta ismétlődnek a családban? Talán egy oldal be is telne a további felsorolásokkal, amik szerepet játszanak felnőtt lényünk, érintéshez való viszonyulásában.

Nem mindenki volt olyan szerencsés, hogy gyermekkorában rendszeresen kijárt volna az értő, gyengéd figyelemből. Sokan érkeznek olyan rideg, befagyott érzelmű szülők mellől, ahol a fizikai szeretet nem nyilvánulhatott meg semmilyen formában.  Akik emberi kapcsolataikban is kellemetlenül érzik magukat, ha egy hosszabb ölelésre kerül sor, nem igazán puszizkodnak. Ha egy ilyen kezdőcsomaggal vagyunk felbatyuzva, nem is tudjuk, mi az, ami hiányzik. Megtanulunk anélkül élni, az lesz a természetes számunkra, fogalmunk sem lesz a másik oldalról, milyen is beleengedni magunkat egy biztonságos, megtartó szeretetbe, vagy elveszni libabőrözve a simogatásban. És végig abban a téves elképzelésben éljük napjainkat, hogy mi erre nem vagyunk jogosultak. Mi ezt nem érdemeljük, nem vagyunk szerethetőek. Párkapcsolataink is e fémjel alatt köttetnek. Aztán megkeseredünk, az agy védekezni kezd és meggyőzzük magunkat, hogy nekünk sem kell senki, mert úgy biztonságos, és annyira bezárkózunk, hogy senkivel sem osztjuk meg inkább az életünket. Pedig lehetne ez másként, soha sincsen késő és segítséget kérni sem szégyen, SŐT nagyon nagy bátorságról tesz tanúbizonyságot.

A lélek szimfóniája kezelést sokféle módszer ötvözésével dolgoztam ki, egyénenként különböző stratégiával, hiszen mindenkinél eltérő a forgatókönyv. Éppen ezért az első alkalommal mindig egy beszélgetéssel kezdünk, ahol megismerem a kliens problémájának jellegét és ahhoz mérten tervezzük meg a folyamatot.

Éltető érintés

Ahhoz, aki számára gondot okoz az érintés, de szeretné megismerni teljesen másképp közelítek, mint olyanhoz, aki ismeri, de kevés figyelem jut számára. A kezelés módja, rendszeressége minden esetben személyre szabott.

Az Éltető Érintés, lépésről-lépésre

Ezt a fajta  sorozatot  introvertált, önbizalmában sérült egyéneknek fejlesztettem ki, akik felismerték az érintés fontosságát, de még nem tudják hogy tanulják meg befogadni, viszonozni, vagy egyáltalán jól érezni magukat benne. Mivel sokan idegenkednek mindenfajta érintéstől ezért még a legminimálisabbhoz is egy némileg mélyebb tudatállapotot idézünk elő egyszerű vezetett meditációval egy biztonságos,megnyugtató környezetben, hogy az érintés ne az agyra hasson, hanem oda, ahová való, a lélekre. Hiszen hiába döntjük el fejben, hogy jó, akkor innentől más lesz, a valódi elakadások a tudattalan szintjén találhatóak és az agy döntéseihez a lélek nem tud csettintésre alkalmazkodni. Ahhoz bizony az önmunka elengedhetetlen. Amennyiben szükséges, további támogatás az ellazuláshoz, a Bach-féle virágcseppek csodálatos módszerét hívjuk segítségül.

Hangsúlyozom, mindez egy folyamat, sokszor több tíz évet felölelő negatív mintázatot nem lehet varázsütésre eltüntetni, elfogadni és megbízni az érintésben. A közös munka során,  fokozatosan haladunk a mennyiségben és a módjában. A kezelések alkalmával enged a szorongás, egyre természetesebb lesz az ellazultság érzése, a lelki blokkok, traumák oldódnak, elszáll a félelem az érintés egyre jólesőbb érzéssel tölt el, mindez teljes körű gondoskodás és értő figyelem mellett történik.

Éltető érintés

Az első lépésekben a vegetatív idegrendszert nyugtatjuk meg és kapcsoljuk ki az elme védekező mechanizmusát és haladunk lépésről lépésre egy olyan állapot felé, ahol már egy sokkal nyitottabb, komor, haragos rezgésektől, félelmektől mentes valaki léphet ki az ajtón.

A lélek szimfóniája olajos masszázzsal és energetikai blokkoldó kezeléssel

Azok számára, akik ismerik és fel tudnak oldódni az érintésben, érzik elakadásaikat az életben, viszont még nem állnak készen egy önismereti munka folyamatához egy másik módszert dolgoztam ki. Szintén egy beszélgetéssel kezdünk, ahol a kliens eldöntheti mennyit árul el, vagy inkább csak az érintésben szeretne ringatózni és feloldódni. Választható 60’ illetve 90’ perces időtartam, ami alatt az egész testet kellemesen meleg olajjal, hosszan elnyújtott, nyugtató mozdulatsorokkal masszírozom, a légben pedig a megfelelő érzelmi támogatást nyújtó illóolaj illata lebeg. A masszázs jellegéből fakadóan teljesen kikapcsol, mivel a hagyományosoktól eltérően több testrész van egyszerre érintve, alkarral, csuklóval, tenyérrel és ujjakkal, teljességgel követhetetlenül, az agy pedig egy idő után elveszti a kontrollálás és a sorrendiség felett az uralmat, nem marad más választása, mint kikapcsolni és átadni a lehetőséget a testnek a határtalanság érzésére. A szellem a saját középpontjába kerül, az idegrendszer megnyugszik, a lélek számára pedig hozzáférhetővé válnak a felismerések és érezni fogja a szeretetet, törődést sejtszinten. A masszázs végén pedig kliensemet egy rövid vezetett meditációval még mélyebb tudatállapotba kísérem, ahol egy speciális blokkoldó energetikai kezeléssel segítem a pozitív benyomások és a lelki harmónia  beépülését és a tudatalattiban megrekedt traumák feloldódását és távozását.

Az Érintés önmagában is képes változásokat előidézni, de akkor a leghatékonyabb, ha mellette elakadásaink oka, transzgenerációs örökségeink, családi mintázataink, születési, gyermekkori traumáink célzottan fel vannak ismerve önismereti munka kereteiben, hisz tartós változás csakis akkor következhet be, ha az ember a  TEST-LÉLEK-SZELLEM hármasából van vizsgálva . Nem elég csak egyik, vagy a másik, mert ha csak testi tüneteket kezelünk, a valódi ok, ami kiváltotta nem szűnik meg. És még ha a „sebtapaszolás” hoz is némi enyhülést, a probléma újabb tünet formájában újra jelentkezni fog. Valamint vannak olyan előrehaladott esetek, ahol már nem elég felismerni csupán az okot, hanem orvosi segítségre is szükség van. De utána a gyógyulás már teljes körű.

A lélek szimfóniája kezelés árai

  • A lélek szimfóniája lépésről-lépésre: 12 000 Ft – 60 perc
  • Olajos masszázzsal és blokkoldó kezeléssel: 18 000 Ft – 120 perc 
  • Olajos masszázzsal és blokkoldó kezeléssel: 22 000 Ft – 150 perc