Zsigmond Anita

Gyermek fejjel még egész más elképzeléseim voltak arról, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Szerettem alkotni, cukrásznak tanultam és ezen a vonalon el is kezdtem tevékenykedni. A pálya adta magát, hisz a családi vállalkozás címere is a vendéglátás volt akkoriban. Húsz év közös munka után, szüleim úgy döntöttek megpihennének,  és leteszik nyugodni a vállalkozás lantját.
Érezvén már ennek szelét, tudtam, hogy sokkal több van még bennem, ami felfedezésre vár. 2007-ben bekukkantottam a masszázs világába, igaz még csak ismerkedés szintjén végeztem el egy Svéd Aromaterápiás Masszázs kurzust, ami annyira megtetszett, hogy gyorsan hozzátettem még egy cellulit masszőr képesítést is.

Ami hobbinak indult, végül szerelemmé teljesedett. Hajtott a vágy, hogy még többet és többet tanuljak. Azt vettem észre, hogy, akit kezelek megnyugszik a kezeim között, vagy álomba szenderül, annyira ki tud kapcsolni, ami hihetetlen boldogsággal töltött el és engem is teljesen feltöltött.  Akkor már nem volt számomra kérdés, hogy megtaláltam a hivatásomat, amivel felvértezve aztán nyakamba vettem a világot. Első utam a ködös Angliába vezetett, ahol még egy színvonalas mélyszöveti masszázs képzésen is részt vettem. Itt már hivatásos masszőrként dolgoztam, rengeteg pozitív visszajelzést kaptam nap, mint nap, ami arra sarkallt, hogy még tovább szélesítsem a palettámat, hogy valami igazán egyedit tudjak nyújtani, a hozzám fordulóknak. Anglia után folytattam tapasztalásaimat, a nap sugarai Spanyolországba csábítottak, Marbellát és Cordobát csodálhattam egy éven át, de be kellett látnom, hogy a szívem mégiscsak a szülőföldemért dobog.

Már hazai vizeken, töretlen lelkesedéssel a tartós segítségnyújtás szellemében folytatom utamat. Új technikákat sajátítottam el, köztük a japán SI Gerincterápiát, ami az eddig ismert módszereknél jóval hatékonyabban képes kezelni és megszüntetni a derék problémákat, fájdalmakat. Később egy erdélyi népi módszert tudhattam a magaménak, amit Ínrakásnak neveznek. Jelenleg, 2019-ben  a gyógymasszázs tanulmányaival bővítem tudásomat.