Töviskes Ákos

A kezdetek

Szokták mondani, hogy neked csak megszületni volt nehéz, na mondjuk én csak elbeszélésekből tudom a történetet. 1983-ban 20 perc alatt születtem meg. Azért tartott ilyen sokáig, mert az orvos késett 10 percet.

Az életben vannak olyan dolgok amik ettől tovább tartanak.

Érdeklődésem sokrétű volt huszonéves koromban. Ha a világ viselt dolgaiban elmélyedünk, akkor gyorsan ráébredhetünk, hogy rengeteg gyarlóság vesz minket körül. Ez akkoriban elszomorított. Apám ezt látta rajtam és azt tanácsolta: “Foglalkozz valami olyan dologgal, amivel akkor foglalkoznál, ha ez a világ egy jobb hely lenne.”

Hogyan lettem masszőr?

25 évesen egy frissítő masszázs tanfolyamon volt egy olyan “aha-élményem”, hogy én ilyen keleti és nyugati masszázs technikákkal akarok foglalkozni. A világ jobbá tételében ennyit tudok vállalni 😜

Így aztán elvégeztem a gyógymasszázs tanfolyamot, megismertem azokat a technikákat, amiket a csontkovácsok használnak. 10 évig dolgoztam futball, kézilabda és röplabda csapatok mellett. Nagy hatással volt kezelési technikámra  Integrált Manuális Oszteoterápiás képzése, ahol betekintést nyertem a abba, hogyan lehet elérni lágy szövetek (izmok, fascia) kezelésével az ízületi blokkok (“becsípődés”) oldását.

Ezen technikákkal különösen hatékonyan lehet kezelni a fejet, gerincet és a mozgás szervrendszert érintő legkülönfélébb fájdalmakat. Már az első kezelést követően tapasztalható a tünetek enyhülése.

Jelentkezz be hozzám a +36703244784 – es telefonszámon vagy a foglalórendszeren keresztül.