Sümegi Gyula

Sümegi Gyula

A kezdetek

Dunaújvárosban születtem. Általános iskola nyolcadik osztályában kaptam a nagymamámtól egy könyvet, ami a tudatalatti rejtelmeiről szólt. Az ebből a könyvből tanult meditációs technikák napi szintű alkalmazása segített átlendülni az életem kisebb nagyobb nehézségein. A meditáció olyan szinten a részemmé vált, hogy nekem már fel sem tűntek a pozitív hatásai, ugyanis ezek már teljesen természetesnek hatottak. 2010 volt az az év amikor feltűnt, hogy sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, mint a környezetemben élő emberek. Egyre többen érdeklődtek, hogy minek köszönhető ez a szembetűnő eltérés és tanítsam meg őket is a technikámra. De az évek során a személyemre szabott módszer nem volt megfelelő mindenkinek, így kezdtem el tájékozódni a témában.

Útkeresés

Nagyon sok módszert átnéztem, de számomra a KOMPLEMENTER (Nem orvosi hipnózis) HIPNÓZIS volt a legkézenfekvőbb, ugyanis műszaki beállítottságomnak és végzettségemnek köszönhetően olyan technikát részesítettem előnyben, ami rendelkezik tudományos háttérrel is. Így a hatékonysága könnyen ellenőrizhető.

Miután több tucatnyi a témával kapcsolatos könyvön átrágtam magam szerettem volna hivatalos végzettséget is szerezni a tanultakról. Így szereztem meg több modul elvégzését és a záróvizsgát követően a HIPNO-COACH címet. A nevem szerepel a Komplementer Hipnózis Egyesület sikeresen vizsgázók névsorában, ami Magyarországon hivatalosan a Komplementer HIPNÓZIST használókat sorolja fel.

A hipnózisról

A HIPNÓZISRÓL röviden annyit, hogy az orvostudomány fejlődésének köszönhetően a XXI. szászadra kivehetjük az okkult tudományok sorából. Amióta laboratóriumi körülmények között is, illetve több alkalommal kontrollált módon létrehozható a hipnózis, azóta elvesztette a spirituális hatását és átkerült a természettudományok körébe. A tudományos felvilágosítás hiányának és a média általi túlmisztifikálásnak köszönhetően a mai napig sokan tévesen ítélik meg a HIPNÓZISSAL dolgozókat. Többek között a Semmelweis Egyetemnél is dolgoznak olyan kutatók, akik egész életüket a HIPNÓZIS emberi szervezetre gyakorolt hatásait kutatták. Az eredményeik és publikációik elképesztők!

A KOMPLEMENTER Hipnózisban is aktiválható a szervezet öngyógyító képessége és közvetve a lelki gondjaikon át illetve közvetlenül a megfelelő szuggesztiók alkalmazásával, enyhítető vagy akár megszüntethető nagyon sok testi megbetegedés. A HIPNÓZISBAN létrehozható olyan erős érzéstelenítés is, hogy könnyedén elvégezhető akár fogászati beavatkozás (implantáció is) vagy műtét. Kutatások bizonyították, hogy a HIPNÓZIS egyes embereknél hatékonyabb fájdalomcsillapító lehet, mint az ópium származékok.

Célom a KOMPLEMENTER HIPNÓZIS technikák alkalmazásával hatékony segítséget nyújtani. Ezzel is népszerűsíteni és a megérdemelt helyére emelni a KOMPLEMENTER HIPNÓZIST a köztudatban.

Pillangóeffektus Központ és én

Petrával és Valentinával elsősorban az Újratervező programon keresztül dolgozunk együtt, jelen pillanatban külsős szakemberként erősítem a csapatot. Így helyileg nem náluk vagyok megtalálható, hanem Dunakeszin és Budapest 13. kerületében.

Ezeken az elérhetőségeimen keresztül tudsz bejelentkezni hozzám, kérlek mindenképpen jelezd, hogy az Újratervezős program keretein belül érkezel e hozzám. Szeretettel várlak!

Email: sumegi1nsuly@gmail.com

Telefon: +36 70 260 79 80