Petrik László

Petrik László

Mérnökből masszőr

Mondhatjuk, hogy életem első fele nem a relaxálás, stresszoldás jegyében telt. 17 évig dolgoztam mérnökként, ami jelentett hivatásos katonaságot, folyamatmérnökséget és mérnökség vezetést. Igen, mindez elég messze áll a fáradt izmok átgyúrásától. A váltás útja bizony hosszú volt, sokat kellett tapasztalnom, elvesznem, majd újra felállnom. De elérkezett 2016, ami meghozta számomra az első mérföldköves változást, 2017 pedig betolta az ALL-IN-t, engem pedig a saját önismeretem mezsgyéjére terelt. Másfél év pszichodráma és egyéni terápia segítségével kikristályosodott előttem ki vagyok, honnan jövök, de leginkább az, hogy mit is akarok.

A lelki út a Camino csodálatos 800 km-es gyaloglásában testesült meg, mely során apró csodák
képében kaptam megerősítést arról, hogy helyesen választottam: itt az ideje lelassulni, az arctalan multicégek által kitűzött célok kergetése helyett többet foglalkozni saját lelkem békéjével és legjobb tudásom szerint segíteni az embereknek.
Így aztán az ipari gyártás helyett masszázzsal, anatómiával, természetgyógyászattal kezdtem foglalkozni és elvégeztem egy indiai Ayurvedikus, valamint egy svédmasszázs tanfolyamot. Előbbi főleg gyengéd simításokkal kényeztet, ami remekül elősegíti az ellazulást, pihenést, a napi problémák elengedését. Utóbbi pedig erősebb fogásaival hatékony az irodai munka, nem megfelelő testtartás, stressz okozta izomcsomók, letapadások feloldásában. Ahogy telt múlt az idő, egyre jobban éreztem, hogy “HAZAÉRTEM”. Már nincs kétségem afelől, hogy ez a hivatásom, minden egyes mozdulatomba beleszövöm szívem-lelkem, boldog vagyok, amikor kezeim között megpihennek, felszabadulnak, csillapodnak a fájdalmak.

Lacihoz a következő telefonszámon tudsz bejelentkezni: +36 70 317 7746