Burony Bernadett

Röviden rólam

Burony Bernadett vagyok, 35 éves és Budapesten születtem. Végzettségem szerint Európai Uniós üzleti szakügyintéző vagyok és egy majdnem befejezett tanulmányom van, mint közgazdász.
Biztos sokatok számára ismerős az útkeresés és a fogalmam sincs, hogy mi legyek, miben lennék tehetséges érzés. Nagyon messziről indultam, mire megérkeztem – úgy érzem – a hivatásomhoz. Voltam beszerzési munkatárs és értékesítés adminisztrációs munkatárs is (bár még jelenleg kicsit az vagyok). De valahogy sosem találtam a helyem és éreztem, hogy másra vágyom. Elkezdtem az egyetemet is, mert azt hittem, ez az, ami hiányzik. A Diploma! De kiderült, hogy nem, nagyon nem. Viszont akkor mi?

Áttörés

Mindig is érdekeltek a segítő szakmák és ezért sokat olvastam róluk, sőt igénybe is vettem ilyen segítségeket.
De egyiket sem éreztem úgy igazán magaménak. Viszont tudtam, hogy erre van az én utam. A felismerés már várandósan eltalált, amikor is egy dúla tartotta a szülésfelkészítőnket. Nagyon tetszett, amivel foglalkozik, hogy kismamákat támogat, és ott van, mikor egy új Élet születik.
Ehhez hozzátartozik még, hogy az egész várandósságom alatt lázban égtem, ha a szülésre gondoltam, olyan izgatott voltam. De az igazán nagy felismerést egy szomorú esemény hozta meg, a traumatizált szülésélményem. Utána nagyon nem volt egyszerű és természetesen nem is a hivatáskereséssel voltam elfoglalva.  Viszont a várandósságom és a szülésre készülés rádöbbentett, hogy imádok ezekről a témákról olvasni, beszélgetni, foglalkozni velük.

Dúla lettem

Így 2022 tavaszán elhatároztam, hogy elmegyek egy Dúla képzésre, amit el is végeztem a Dona International és Magyar Dúlaszövetség által. Imádtam minden percét.
Viszont, ahogy megfogalmazódott bennem, hogy dúla szeretnék lenni és kismamákat támogatni úgy ezzel egy időben az is biztossá vált számomra, hogy már a szülés előtt is szeretnék minél több lehetőséget nyújtani a szülésre való felkészülésre és a várandósság minél boldogabb megélésére.
Ezért szintén tavasszal elvégeztem egy Thai kismamamasszázs tanfolyamot és nyár végén pedig egy Kismama kinesio tape tanfolyamot. Nagyon szeretem ezeket a technikákat. Mind a kettő segít a lazításban, ugyanakkor támogatja a problémás területek feszültségoldását, fájdalmát.

Szóval most itt tartok és úgy érzem, ez még nem a vége.

Ha időpontot szeretnél foglalni hozzám, akkor az alábbi elérhetőségek egyikén megteheted:

Telefonszám: +3670/675-3808
E-mail: betti.dula@gmail.com