Brunszkó Annamária

Ki vagyok én?

1977 decemberében láttam meg a napvilágot, amikor is Brunszkó Annamária néven anyakönyveztek.
Jó nyilas módjára sosem nyughattam sokáig egy helyen, így viszonylag rövid időn belül elég sok féle-fajta munkával megismerkedtem, de igazán sosem éreztem azt, hogy “Megérkeztem, ez vagyok én! “
Szeretek tanulni, így elég sokféle szakmát kitanultam a gimnáziumi érettségi után: műköröm építést, afrikai hajfonást, vendéglátást, kereskedelmet, benzinkutas vizsgát tettem, elvégeztem egy fegyveres őri és egy rendészeti iskolát is, végül pedig svédmasszőri végzettséget szereztem.
Ezek mellett, hogy ne unatkozzak, kisebb nagyobb sikerrel nyelveket próbálok elsajátítani autódidakta módon. Az angolt, aminek az alapját a gimnázium adta, és az olasz nyelvet, aminek tanulása csupán csak vonzalomból kezdődött.
16 évesen már útra keltem a nagyvilágban és próbáltam megállni a saját lábamon. Aztán 18 évesen nem éppen tervezetten anya lettem,  érkezett egy csodálatos fiú gyermek az életembe, aki a legnagyobb ajándék számomra.  Majd 23 évnyi házasság és 25 év együttélés után úgy döntöttem, hogy a jól megszokott, kicsit ellaposodott házasságomból is ideje kilépnem. 2 év gondolkodás után úgy döntöttem egyedül megyek tovább. Intelligens emberek módjára váltunk el, nem szitkozódva, és ennek köszönhetően azóta is  beszélgetek életem egykori nagy szerelmével, hiszen egy negyed évszázadot éltünk le egymás mellett.

Út a masszázsig

Kanyarodjunk vissza a munkára. Ahogy már említettem sok szakmában megfordultam.
Műkörmösként kezdtem a felnőtt életemet, de korán rájöttem, hogy ez nem én vagyok. Voltam kocsmárosné, majd benzinkutas , mindenféle trükkökkel és praktikákkal. Pénzügyi tanácsadó, üzletkötő és biztosítási ügynök is, aki jobban el tudta adni magát, mint amennyire értett a pénzügyekhez. 🙂
Voltam call centeres kisasszony, a búgó baritonomtól megőrültek a vonal végén és így sikeresnek mondhattam magam. Majd újra a vendéglátás világában merültem el, egy kaszinóban. Mindezek után a fegyveres testület következett, avagy a rendőrség és ezzel párhuzamosan a masszázs.
Mindig nagyon szerettem masszírozni, bár akkor még nem tanultam, de annak ellenére mindenki azt mondta, hogy csodás kezeim vannak, nagyon jó érzékem van hozzá.
Ezért 2018-ban elvégeztem egy svédmasszőri tanfolyamot és elkezdtem vendégeket gyűjteni. Életemben először éreztem azt, hogy várom a másnapot, várom, hogy újra masszírozhassam az embereket, hiszen fáradtság helyett egy jóleső kimerültséget éreztem és közben a teljes nyugalom árasztott el.  Imádom a füstölő és az általam kevert krémek változatos illatát. A halkan szóló relax zenét, ami engem is kikapcsol, így ezt a nyugalmat tudom átadni a vendégeimnek is.
Nagyon sokat segített a rengeteg pozitív visszajelzés, amit a kezeim közül kikerülő emberek adtak.  Ekkor jöttem rá, hogy ez az a hivatás, amit csinálni szeretnék, ez az, amiben azt érzem, hogy igen, “Ez vagyok ÉN! “
Majd jöttek a különféle kérések és megtanultam köpölyözni, hogy könnyebben lazuljon az izomcsomó és feszesedjen a bőr, távozzon a narancsbőr.

A lomi-lomi és én

Mindig is érdekelt a spiritualitás világa, így nyilván olyan emberek vettek körül, akik szintén ezen tudományok felé hajlottak. Először az ominózus “cigány kártyával” ismerkedtem meg, amit ismerőseim visszajelzése alapján elég jól olvasok.  Majd jött az asztrológia, a meditáció és mantra, a reinkarnációs utazás, a családállítás, a lélekmasszázs és a lomi-lomi. Ezen utóbbi szintén egy masszázs fajta, amivel a központba már találkozhattatok vagy találkozhattok.
A lomi-lomi egy spirituális alapokon nyugvó masszázsfajta, amelyet úgy is neveznek, hogy a gyógyító érintés művészete. Amikor a masszőr teljes szeretetével, szívével fordul a vendég felé.
A Polinéz világból ered és az ősi alapokon nyugszik, amit a régi polinéz sámánok  elsőkörben arra használtak, hogy a vendég könnyebben át tudjon lépni egy új életszakaszába, mert a masszázs révén feloldódnak a félelmek, blokkok, és gátak, melyek eddig akadályozták. A lomi-lomi egy nagyon pihentető, ringató ütemben halad, mint ahogy a hullámzó  tenger veszi gyengéden körbe a testünket, melyet a masszőr mozdulatai is közvetítenek.

Miért gyere el hozzám?

Ma már tudom, hogy nem csak attól lehet jó és hatékony egy masszázs, ha fáj, hanem az igazán hatékony masszázsban a lelked őszinte szeretete is benne van.

Ezen ismereteim birtokában már a svédmasszázs is más nálam, mint amit eddig megszoktál. Kevesebb fájdalom, több szeretet és még több ősi energia lesz benne.

A köpölyözés is nagyon hasznos, ha az állapotod indokolja, de sajnos annak a jótékony hatásának eléréséhez kellemetlen éréseken is keresztül kell menned.

Keress bátran mindennel, ami masszázs, nyugtat, és kikapcsol, de közben hozzájárul az egészségedhez is.

Szeretettel várlak.

Időpontot a +36 307185857-es számon vagy a foglalórendszeren keresztül tudsz kérni.