Mit fogsz érezni metamorf masszázs közben?

A Metamorf masszázs élménye mindig más és más, több tényező is szerepet játszik a megélés tekintetében, nemkülönben a hatásában.

Az első és legfontosabb, hogy mennyire vagy hajlandó megengedni magadnak, hogy változás érkezzen az életedbe. Amennyiben már meggyőződtél arról, hogy a jelenlegi állapotod tűrhetetlen, és hajlandó vagy helyet adni valami újnak, úgy  lehet haladni, ellenkező esetben semmi értelme.

 

Miután belépsz hozzám:

Természetesen ne úgy képzeld el ezt a szeánszt, hogy  csak ukkmukkfukk neked esek, mint tót az anyjának. Hagyom, hogy kifújd magad, megérkezz kicsit. Beszélgetünk arról miben vagy most. Feltérképezzük, mik azok a problémák a jelenben, amik a legjobban feszítenek és amikre megoldást szeretnél. Amikor pedig minden kérdésedre választ  kaptál, bemegyünk a kezelőhelyiségbe.

Az elején egy vezetett meditációval kezdünk. Ha "agyalós" típus vagy, kiegészítem egyéb vizualizációs technikával. Így lekötöm azt a részedet, ami közben szórakoztatna minden földi jóval és lényegtelen figyelemelterelésekkel. Az ellazulásodat speciális fejmasszázzsal segítem. A bevezető után, mikor már megfelelően hangulatba kerültünk, elkezdődik a kezelés. Jobb esetben Te már ilyenkor egy alvás közeli állapotban pancsikolsz. Az érintések még jobban belehúznak ebbe a kellemes lebegésbe.

Eközben különféle képek jelenhetnek meg, amiknek, néha semmi értelme az égegyadta világon. Van, hogy rég elfeledett emlékek villannak be, vagy illatokat vélsz érezni a múltból. Aki nem vizuális, az különféle érzések átrohanását érezheti magán különböző végtagjainak érintésekor. Előfordul, hogy az adott végtag kisebb-nagyobb rángásokat produkál, amit az esetek többségében nem is vesznek észre. Vagy határozottan állítják, hogy mindenre emlékeznek és végig jelen voltak. Ám, amikor elárulom, hogy hortyogtak, vagy egyéb kintről behallatszódott zajt említek, akkor néznek rám nagy szemekkel. Van, hogy meg vannak győződve arról, hogy a kezem még mindig egy bizonyos ponton van, de már egészen máshol járok percek óta. Valaki arról mesélt, hogy képtelen volt megmozdítani bármijét is, de még a szemét sem tudta kinyitni.

Amennyiben az első alkalommal nem sikerülne a mély tudatállapotot előidézni, akkor sem kell megijedni!

Az ember, természeténél fogva kíváncsi, figyeli mi történik vele.  Esetleg nehezen engedi meg magának azt, hogy róla szóljon minden. Vagy, lélekben olyan gátakkal küzd, amik miatt es sem hiszi, hogy egyáltalán megérdemli azt az egy órát, amikor nem kell csinálnia semmit. Néha találkozom olyan kliensekkel is, akik közben azon agonizálnak, hogy én nem vagyok-e fáradt és, hogy nincsenek-e a terhemre. De akadnak olyanok is, akik megfelelési kényszerük áldozatai.Ők azok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy előttem sírjanak, így a végletekig képesek tartani magukat. Ha eléri őket egy elérzékenyülési hullám, onnantól pedig, mindenáron éberek akarnak maradni, nehogyaztán gyengének tűnjenek..

Na és ott van a bizalom kérdése is. Még ha szimpatikus is vagyok is az alapvetően kissé zárkózottabb embernek, és ad hitelt a módszereimnek is, első alkalommal nem biztos, hogy önfeledten lubickol majd a  theta tudati szintjén. De a jó hír az, hogy a módszer akkor is dolgozik, csak a megélés más. A tapasztalatok azt mutatják, hogy szépen fokozatosan mindenkinél elérem legkésőbb a harmadik kezelésen, hogy átadja magát. Persze már van, hogy az elsőnél is tökéletesen úgy történik minden, ahogy a metamorf masszázs nagykönyvében meg van írva.

Miután vége a kezelésnek:

A metamorf masszázs végeztével visszahozlak az itt és mostba. Megbeszéljük az átélt élményeket én is elmondom a tapasztalataimat, amik segíthetnek a megoldásban, felismerésekben, valamint a további teendőket, amikre szükséged lehet.

Szeretettel várlak kezeléseimre, ölelés:  Valentina

Ha még olvasnál ITT megteheted!

Ennél is több információért KATTINTS!

A metamorf masszázs nem diagnosztizál és nem kíván helyettesíteni semmilyen orvosi kezelést!