Masszázsok

Mélyszöveti masszázs

A mélszöveti masszázs az izmok és a környező szövetek mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki áldásos hatását. Rendszerint lassú, ám erőteljes mozdulatokkal történik.

(tovább…)

Flossing kezelés

A flossing kezelés egy relatíve egy új technika, pár éve jelent meg, ismertté igazán akkor kezdett válni, amikor az edzőtermekben a Cross Fit edzés módszer terjedni kezdett. Cross Fit edzéseken résztvevőknél gyakran lehetett látni, hogy főleg az edzés előtti bemelegítéshez combjukra vagy könyökükre egy fajta gumiszalagot (floss) tekernek.

(tovább…)

FDM kezelés

Igen sok mozgásszervi elváltozás és megbetegedés válik az FDM-mel kezelhetővé, amiket az eddigi terápiák nem tudtak megoldani, vagy csak igen lassú eredményeket mutattak (terápia rezisztens krónikus fájdalompáciensek).

(tovább…)

Köpölyözés

A köpölyözés egy vákuum masszázs, amely a hagyományos kínai gyógyászat egyik terápiás eszközére, a köpöly-technikára épül. A  manuális kezelések egyik fajtája,  ingerli a test legérzékenyebb pontjait.

(tovább…)

Funkcionális Fascia Tréning

A fascia tréning másképp nyúl a krónikus problémákhoz. A teljes testet, ezen belül is a kötőszöveti hálót kezeli. Ha ugyanis a fascia sérül, sérülnek a csontok, izmok, ízületek.

(tovább…)

Neuro Mozgáskorrekció

A Neuro-mozgáskorrekciós kezelés már teljesen a XXI. század. Az orvosi funkcionális neurológia alapjain nyugvó okfeltáró eszköz, ami teljes mértékben evidence-based, tehát kutatásokkal alátámasztható a hatékonysága.

(tovább…)

Aromamasszázs

Aromamasszázs során illatsemleges bázisolajba pár csepp, a kívánt eredmény eléréséhez szükséges illóolajat csepegtetünk. (A használt illóolajjal minden esetben egy megelőző allergiás bőrpróba történik!)

(tovább…)

Méregtelenítő mézes masszázs

A méregtelenítő mézes masszázs elsősorban a méz ezen tulajdonságát használja ki. Számos betegségre, egészségügyi problémára hatékonyan alkalmazható.

(tovább…)

Kamaszmasszázs

A kamaszmasszázs egy nagyon jó támogató eszköz ebben a  minden szempontból kihívásokkal teli időszakban.

(tovább…)

Nyirokmasszázs

Nyirokkeringést segítő masszázs

A nyirokmasszázst, vagy más néven nyirokdrenázst kifejezetten a nyirokproblémák kezelésére fejlesztették ki.

(tovább…)

Koncentrált hát masszázs

Koncentrált hátmasszázs

A koncentrált hátmasszázs a regeneráló svédmasszázs része, ám csak a hát, nyak illetve a váll izmaira koncentrál, innen kapta a nevét is.

(tovább…)

Regeneráló svédmasszázs

Regeneráló-izomlazító masszázs

A regeneráló-izomlazító masszázs egy egyedi masszázsrendszer, ami a svédmasszázshoz tartozik.

(tovább…)

Svédmasszázs

A klasszikus svédmasszázs a legszélesebb körben ismert, alkalmazott és kedvelt masszázsok egyike.

A svéd masszázs az alapja a gyógy- és a sport-masszázsnak is. A masszázst ruhátlan felületen, olaj, vagy krém (tovább…)

Lomi-Lomi, Hawaii érintése

A Lomi-Lomi masszázs a Hawaii szigetekről származó, több ezer éves múltú művészet.

Pihentető, mélyen ellazító, stresszoldó és kényeztető, hiszen az egész test langyos olajjal, nagy szeretettel és figyelemmel van megérintve. (tovább…)

SI izületi kimozgatás

Krónikus hát, derék,váll, vagy térdfájás nehezíti a mindennapokat?

A teljesen fájdalommentes módszert Japánban fejlesztették ki, kimondottan gerinc és mozgásszervi problémák enyhítésére. (tovább…)

Metamorf masszázs

A metamorfózis szó görögül átváltozást, átalakulást jelent.

A metamorf masszázs egy olyan speciális technika, amely a hétköznapokban, életkedvben, belső harmónia megtalálásában segíthet és hozhat javulást az életszemléletben és életminőségben. (tovább…)

Holistic Pulsing

A Holistic pulsing, egy alternatív blokkoldó energetikai kezelés.

Ami tágabb értelemben meríti ki a masszázs fogalmát, mint amire mindannyiunk asszociál ezt a szót hallván. Gyengéd, és pulzáló, egész testes fogások jellemzik. (tovább…)

Családállítás

A családállítás módszere Bert Hellinger nevéhez fűződik

A családállítás módszere Bert Hellinger nevéhez fűződik, aki egy dél-afrikai alapítványi iskola szerzetes tanáraként került kapcsolatba a zulu törzzsel.

(tovább…)

Bach-virágesszencia

Dr. Edward Bach

Mi is a Bach-virágesszencia?

A Bach-virágesszencia egy különleges, gyengéd és eredményes módszer.

Kiválóan alkalmazható testi és lelki nehézségek esetén is. Egyszerű, mellékhatásoktól mentes, túladagolása nem lehetséges, alkalmazása teljesen biztonságos gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Dr. Edward Bach Az 1930-as években dr. Edward Bach fedezte fel és dolgozta ki a 38 vadon élő virágot és növényt tartalmazó módszert, amely a növények virágaiból készült esszenciák által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra. A 38 virágeszencia mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható. Tehát nem találunk szívre,tüdőre, vesére vagy különböző betegségekre stb. való esszenciákat, hanem ezek helyett érzelmekre, mint például: félelemre, bizonytalanságra, önbizalomhiányra, kishitűségre, testképzavarra, féltékenységre stb.

Az Bach-virágeszenciák előállítása, és használata egyszerű módszerekkel történik. Ilyen módszer a napoztatásos és a forralásos eljárás. Az elkészítési eljárásból fakadóan speciális és mellékhatástól mentes szerek, így nem okoznak allergiás tüneteket, mivel nem tartalmaznak virágport sem egyéb allergizáló anyagot.

 • Eredményes
 • Gyengéd
 • Egyszerű
 • Mellékhatásmentes
 • Vegyszermentes
 • Túladagolás mentes
Bach virágesszencia

Kinek ajánljuk a Bach-virágokat?

Tapasztalatom szerint hatékony kiegészítője lehet bármilyen önismereti eszköznek, jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel is. Segíti a feldolgozást és az önismereti munkában elért eredmények beépülését. Ezen felül tökéletes első lépés is lehet önmagunk felé, gyengéden, de eredményes nyitja ki a bezárt lelket, és segít újra lelki egyensúlyt és nyugalmat teremteni az életben, kiválóan csökkenti a stresszt.

Fontos kiemelni, hogy a virágesszenciák nem egy elképzelt ideális állapotot teremtenek meg. Nézzünk egy példát: ha valaki türelmetlenségre, kapkodásra, feszültségre kap cseppeket. A személyre szabott összeállított keverék az adott személy egyensúlyi állapotát állítja vissza önmagához képest. Tehát amikor a cseppek elérik a kívánt hatást, akkor az egy természetes állapot lesz a használójának, így a saját egyensúlyi állapotot már a cseppek nélkül is fent lehet tartani, vagyis nem alakul ki függőség, mert az esszenciák a saját öngyógyító folyamatainkra hatnak.

Az kedvező változások sokszor olyan észrevétlenül történnek meg, hogy az újra kialakult állapotot természetesnek és normálisnak vesszük, hiszen minden virágkeverék valódi személyiségünkhöz visz közelebb.

Néhány példa, hogy milyen problémákra alkalmazhatóak a virágcseppek:

 • Kapcsolatteremtési problémák
 • Félelmek
 • Bizonytalanság
 • Önbizalomhiány
 • Döntésképtelenség
 • Hangulatingadozások

Hogyan szedjük a Bach-virágeszenciákat?

A személyre szabott keverékből min. naponta négyszer négy cseppet kell kb. 1 dl folyadékba csepegtetni. Ha nincs kéznél folyadék,  az esszencia közvetlenül a nyelv alá is csepegtethető. Egy 30 ml-es üveg kb. egyhavi szedésre elegendő. A lehetőségekhez mérten osszuk el a nap folyamán a 4 alkalmat.

Az esszenciák nem hivatottak semmilyen orvosi kezelést helyettesíteni, és nem minősülnek gyógymódnak!

A Bach-virág teápia konzultációs díja: 8 000 Ft
Ugyanazzal a tartalommal újra töltve: 4 000 Ft

A lélek szimfóniája

Gyakran vesz rajtad erőt a szorongás...

Gyakran vesz rajtad erőt a szorongás, sokszor érzed magad bizonytalannak? A fizikai érintés alig, vagy egyáltalán nincs jelen az életedben? Hiányzik a valódi, értő és gondoskodó figyelem a mindennapokban? (tovább…)

Stresszoldó masszázs

Relaxáló, ellazító és feltöltő teljes test masszázs az illóolajok ötvözésével és jótékony hatásaival.

(tovább…)

Cellulit masszázs

A cellulit kialakulásának főbb között szerepel a helytelen táplálkozás, a kevés folyadék  bevitel, a sok cukor, szénhidrát fogyasztás.

(tovább…)

Safe Laser

Maga a szó biztonságos lézeres kezelésre utal.

A lézerrel való gyógyítás közel 50 éves múltra tekint vissza, ám a szemre gyakorolt káros hatása miatt sokáig, csakis szakszerű egészségügyi ellátás keretein belül alkalmazták, a fizikoterápiában és a különböző mozgásszervi betegségek hatékonyabb kezelésére, megfelelő szabályok betartásával (tovább…)

gerinjoga Vikivel

Gerincjóga

A gerincjóga kezdők számára is végezhető óratípus.

Fókuszban az ideális izomegyensúly fenntartása, visszaállítása, a gerinc mobilizálása és stabilizálása által. (tovább…)

Holisztikus Személyi Edzés

Egy átfogó, egységre törekvő program, ahol az embert testi-szellemi-lelki aspektusban egy egésznek kezeljük.

A „Holisztikus” szó hallatán szerintem pár embernek még mindig értetlenül kerekedik a szeme, vagy fintorogva legyint „Na máár megint azok a szektások” Most meg egy lapon van említve a sporttal??

Mit is jelent a holisztikus szemlélet?

Egy olyan átfogó, egységre törekvő nézőpont, ahol az embert testi-szellemi-lelki aspektusban tekinti egy egésznek. A legjobban talán a köztudatban is elterjedt „Ép testben ép lélek” frázisa hajaz a magyarázatra, ám a mondatba nagyon bele kívánkozik a szellem is. Így lenne teljes a kép. Betegség esetén például nem elég a betegséget gyógyítani, hanem magát az embert kell mindhárom szinten. Ha ez nem történik meg, a tünetek idővel újra jelentkeznek.

De hitvallásunk szerint nem kizárólag betegség, vagy gyógyászat kapcsán lehet holisztikus szemléletmódot követni, hanem bizony testünk formálásában és edzésében is.

NEM ELÉG AZ ÉLETMÓDVÁLTÁS, SZEMLÉLETVÁLTÁSRA IS SZÜKSÉG VAN A TARTÓS EREDMÉNYHEZ!

A Holisztikus személyi edzésprogram, nem csak arról szól, hogy valaki csinál Neked egy edzéstervet, meg összefirkant tíz receptet és megmondja hány grammot ehetsz az elkészült “finomságból”.

Mi nem adunk további sok nullás összegért hihetetlen trendi táplálékkiegészítő, nincs szuri, nincs tömegnövelő!

Cserébe egyszerre foglalkozunk Veled, aki Te vagy, teljes egészében, a testeddel, a lelkeddel, a szellemeddel. Mindemellett olyan edző és segítők foglalkoznak Veled, akikhez könnyen tudsz kapcsolódni.

A jövőbeli fizikai és lelki edzőid

Petráról, Balázsról és Valentináról a képekre kattintva olvashatsz bővebben.

Ha a holisztikus személyi edzés mellett döntesz

Mielőtt bármibe is belefognánk tudnunk kell jelenlegi fizikai és lelkiállapotodat. Tehát beszélgetni fogunk, a konzultáción jelen lesz a jövőbeli személyi edződ, valamint egy másik profi csapattagunk, aki a lelki oldalért felelős.

Elbeszélgetünk a rövid és hosszútávú célokról, az esetleges eddigi sikertelenség okairól, hiedelmeidről, kifogásaidról, illetve felépítjük közösen a lépcsőfokokat. Kiválasztjuk a számodra legjobb, a Pillangóeffektus Központban eredményesen alkalmazott önismereti eszközöket. Ezek egymásra épülve támogatnak a blokkjaid és elakadásaid feltárásában és feloldásában, teljesen Rád szabottan.

Ezután a fizikai állapotfelmérés következik. Rögzítjük a jelenegi, kiinduló adatokat körméretek, testsúly, beszélgetünk étkezési szokásaidról, esetleges étel intoleranciádról. Majd edződ végez egy FMS és egy Polar Fittness tesztet, hogy tisztába legyen tested határaival, adottságaiddal, rugalmasságoddal, egészségi állapotoddal, múltbeli sérüléseiddel és csak a számodra elvégezhető gyakorlatorlatokat végezteti majd veled, valamint felméri, min és hogy tud a jövőben javítani. Elkészítjük a menetrendedet, megbeszéljük az első időpontot és hajrá!

Az edzéseken csak te és az edződ lesztek jelen, senki más nem fog látni közben, nincs feszengés, a jókedv garantált..

Miért is raktuk ezt a programot össze?

A diéta, fogyás, életmódváltás, és az étkezési szokások talán az egyik legfelkapottabb téma a párkapcsolatot és az anyagi javakat érintő kérdés-halmazok után. Szinte nincs olyan ember, különösen nő nemű, aki elégedetten kacsintana saját tükörképére. Annyi módszer, csodaszer és miegymás létezik már, hogy napokat lehet eltölteni már csak azzal is, ha valaki keresi a számára optimális megoldást és valljuk be, elsődlegesen a legkönnyebb opciók után vadászunk. Nagyon fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Talán a legfontosabb, hiszen ebből az állapotból kommunikálsz kifelé, ebből az érzelmi stabilitásból vagy bizonytalanságból nyilvánulsz meg. Sokszor találkozhatunk azzal a közvetlen környezetünkben, vagy épp ez ránk jellemző, hogy önsanyargató diétát vagy túlzásba vitt sportolást választunk az álomalak elérése érdekében. De az a jelenség is sokszor szembejön, hogy már a feladás határán mozgunk, mert bármit is teszünk, a kilók maradnak, rosszabb esetben gyarapodnak.

Itt jön képbe a holisztikus szemlélet

Nem elég a testet edzeni, a léleknek is szüksége van az ehhez kapcsolódó blokkjai és elakadásai fel legyenek tárva, mert bizony mondom néktek számtalan esetben ezért nem sikeres a fogyókúra, vagy ezért üti fel a fejét a rettegett Yoyo-effektus.

ÉÉÉs mielőtt kényelmességünk teljes megnyugvásába hátradőlnénk, hogy akkor dejó, megvan az elixír, jön a kiábrándítás! Attól, hogy feldolgozzuk a lelki okot, másnap nem kelünk fel slim fitt bodyval varázsütésre. Nem. nem. A testedzésbe fektetett energiát nem ússzuk meg, viszont életmódváltásunk és erőfeszítéseink VÉGRE meghozzák a tartós eredményt, ami úgy is marad. Egy dolgot viszont mindenképpen tudatosítsunk egyik nincs a másik nélkül.

A leggyakoribb lelki okok, amik a túlsúly hátterében tudattalanul megbújnak

 • Családi minták

Mint megannyi más probléma, ez is 0-7 éves kor között hajt gyökeret. Az egyik leggyakrabban alkalmazott vigasztalási és dicsérő forma a gyerkőcök esetében, ha valami finomságot kap a szülőtől. Ha a baba sír – bármi is legyen az oka – azonnal enni kap, vagy cumit dugnak a szájába. Ha a csöppség elesik, megüti magát, vagy amikor minden látható ok nélküli hiszti van, csak azért, hogy rá figyeljenek, gyorsan előkerül valami ennivaló, amivel el lehet terelni a figyelmét. A jutalmazás is sokszor cukorkában, csokiban vagy cukros üdítőkben nyilvánul meg. Mindezzel azt tanulják meg a kicsik, hogy az evés megvigasztal és örömet okoz, így felnőttként is ezekhez a megoldási stratégiákhoz fognak nyúlni, mint jól ismert és bevált eszköz.

Ezeken felül nagyban hozzájárulnak az evési szokásainkhoz a vasárnapi és sátoros ünnepeken elköltött családi étkezések hagyományai, berögződései. Gyerekként játszatnak olyat, hogy ki lesz az első, aki megeszi a porcióját, és így elnyeri az angyalka címet. És ott van még az örökzöld, sok helyen elhangzó mondat: „Addig nem állsz fel az asztaltól, míg meg nem etted, amit kiszedtél.” Ehhez gyerekkorunkban elég pár kellemetlen élmény, neadjameg a Madonna még megszégyenítés is járt, akkor bizony egy életre bevésődik, hogy az utolsó morzsáig be kell lapátolni mindent, még akkor is, ha az már nem esik feltétlenül jól. Csak kell, mert azt mondták akkor..

 • Hiánypótlás

A kutatók szerint az evés, az ízek orgiája, vagy az édesség szemfelakasztó simogatása sokunk számára valamilyen pótlék, vagyis segítségével igyekszünk elkendőzni a problémáinkat és a pillanatnyi élvezetek világába menekülünk  Az “Érzelmi evés” ugyanannyira képes függőséget kialakítani és hasonló, nem valós megnyugvást létrehozni az emberben, mint az alkohol vagy a dohányzás. Viszont csak áltatjuk magunkat, de a valódi problémát nem szünteti meg természetesen. A hiánypótlás több formában is megjelenhet.

Például ha szülőként megkérdőjelezed, a saját kompetenciádat abban, hogy képes vagy e kellő biztonságot nyújtani gyermekednek mind fizikai, mind érzelmi téren. Ilyen esetekben étellel zajlik a gyermek kárpótlása, ami által a gyerkőc meg is tanulja, hogy ez a „tökéletes sebtapasz.” Nem újdonság senki számára, hogy a csoki és az édes falatok boldogsághormont termelnek. Sajnos ebből egyenesen következik, hogy nem csak a szeretethiányt, de a szerelem hiányt is előszeretettel pótoljuk nasikával. Mert hát az csak egy karnyújtásra van…

 • Önvédelem

A túlsúly egyfajta „kommunikációs” eszköz is, olyan dolgokat hozhatunk vele egymás tudtára, amiket inkább csak megérzés szerűnek veszünk. Mint mikor azt mondjuk ez érezhető. Senki nem tudatosan hízik el, de ha meg akarja védeni magát, ez egy „jó” módszer. A nők többsége a férfiaktól igyekszik távol tartani magát, vagy azért mert bántották, vagy mert nem tudja megélni a nőisségét, esetleg a neveltetése miatt. A túlsúly sok esetben eltünteti a nőies vonalakat, így tudat alatt nem érzi veszélyeztetve a női énjét, hiszen már nem kezelhető szexbabaként.

A probléma ezzel csak az, hogy minél nagyobb a túlsúly, annál jobban sérül az önbizalom, amitől bánatában még több étellel igyekszik magát vigasztalni az érintett, és így még több kiló kerül fel, ez pedig egy brutális erővel ható spirál lefelé. Egyébként ez figyelhető meg a házasság és gyermekvállalás utáni időszakban is, egyszerűen a nőiség kikerül a fókuszból és máshová helyeződik a hangsúly. Majd mire az alany észbe kap és tükörbe néz az önbizalmát el is fújták, mintha sosem lett volna, és a spirál itt megkezdi lefelé húzó munkáját. A férfiak sem lógnak ki a sorból, ők is képesek az önvédelem érdekében párnácskákat növeszteni. Náluk ez a férfiakkal való megküzdési problémákat mutatja, valamint a nőkkel kapcsolatos bizonytalanságukat.

 • Stressz evés

Az evés, mint stresszoldás…Mondhatnánk, hogy jó vicc, de sajnos nem az. Evés hatására elindul az emésztés, amihez a gyomornak vérre van szüksége, így a vér a túlterhelt fejből a gyomorba áramlik és ez gyors megkönnyebbülést okoz. Mindazok, akik nem merik felvállalni önmagukat, véleményüket, vagy nem vállalják a konfliktusokat – de mindezek ellenére növekedni szeretnének, könnyedén valósíthatják ezt meg kilók formájában. Azért ez nem igazán hangzik jól, ugye?

A lelki okok viszont nem csak és kizárólag magára az evésre, mint függőségre vonatkoznak, hanem ott van mindenkinek a saját kifogásgyára, ami csak úgy ontja magából a jobbnál jobbnak tűnő, önátverésre tökéletesen megtervezett mintadarabokat.

A “Miért is nem vagyok képes nekiállni leadni a súlyfelesleget” modellre. Lássunk ebből is párat:

 • Nem vagyok rá képes
 • Túl régen mozogtam
 • Minek csináljak bármit, úgyis visszajön a súlyfelesleg
 • Én nem fogok koplalni!
 • Öreg vagyok én már ehhez!
 • Majd diétázom, csak lesz valami (az első adandó alkalommal pedig megeszünk egy krémest)
 • Majd holnap kezdem, majd hétfőn,majd Újévkor (értsd: soha)

Ismerős?

Bizony a halogatás, döntésképtelenség, kishitűség és boldogtalan beletörődés és szenvedés mögött is komoly lelki okok húzódnak, amik feltérképezésre várnak ahhoz, hogy megértsük őket, mert ezek viszont  tudattalanban munkálkodnak serényen. Lehet, hogy párszor éreztük magunkban az erőt a változtatásra, viszont a kitartás nem igazán lett a barátunk, vagy épp hiába szakadt rólunk a víz és sanyargattuk magunkat a tükörképünk fityiszt mutatott továbbra is.

Az ellenpólusról se feledkezzünk meg, aki hiába eszik meg egy slukkra egy fél marhát, de képtelen hízni és önértékelésében igencsak zavarják a kiálló csontok, vagy egyszerűen csak azért, mert nem mutat rajtuk a ruha. Bármily hihetetlen ilyen is van, nők és férfiak esetében is egyaránt. Férfiaknál is gyakori, hogy az áhított, korai Schwarzenegger izomkolosszus teste az istenért nem akar összejönni, minden természetes kísérletre továbbra is épphogy csak szálkás tónus a válasz.

Sajnos ezeken a dolgokon csupán fejben eldöntve változtatni nem lehet. Aki egy mindenkinek egyformán ható csodareceptet és csudibogyót ígér, arra sajnos megintcsak azt tudom mondani, hogy nem létezik! Mindenkinek saját múltja, egyéni családtörténete és generációs mintái vannak. Ha valaki ezeket megérti, de leginkább önmagát megismeri, honnan jött, mit miért és miért úgy csinált ahogy, akkor van esély egyedül! De ez mindenkinél más és más.

Bérelj nálunk, dolgozz velünk!

Bérelj nálunk időt, nyugalmat, profizmust!

Az elmúlt tizen év tapasztalatait összegezve és ötvözve alakítottuk ki a bérlői csomagjainkat. Fókuszba helyezve a segítői alkalmak egyediségét, és igényeit. Az a célunk, hogy a nálunk, velünk dolgozó szakemberek minden szempontból megfelelő helyet és időt tudjanak biztosítani  klienseiknek, és szívesen térjenek vissza hozzánk. Olyan atmoszférát igyekszünk teremteni, ahol a közösségi térben is nyugodtan eltölthetsz még időt, akár egy finom kávé mellett szakmabeliekkel beszélgetve.

Hogyan bérelhetsz tőlünk?

 • Olvasd el, milyen lehetőségeket kínálunk.
 • Válaszd ki azt, amivel a legtöbbet tudjuk adni egymásnak.
 • Hívj fel minket, és egyeztessünk egy személyes találkozót.
 • Az első alkalommal, szeretnénk veled leülni egy kötetlen beszélgetésre, ahol a módszeredről, eszközrendszeredről és Rólad beszélgetnénk. Valamint bemutatnánk a Központ pontos működését.

Erre azért van szükség, mert hosszútávon és zökkenőmentesen szeretnénk együttműködni Veled, valamint számunkra nagyon fontos, hogy a Pillangóeffektus Holisztikus Központot felkészült, profi szakemberek képviseljék.

Központ nyitva tartási ideje

Hétfő – Péntek: 09:00 – 20:00
Szombat – Vasárnap: 10:00 – 15:00

Bérlői csomagok

Árvácska
 • 1 óra – 1 800 Ft
 • 1,5 óra – 2 200 Ft
Mit kapsz cserébe
 • Egyszeri alkalommal az adott szoba használata a megadott intervallumban.
 • Amennyiben masszázs helyiséget veszel nálunk igénybe, biztosítunk számodra: 2 féle olajat, törölközőket, gyertyát, füstölőt, hangulatot.
 • Az egyéni ülések szobájában is mindent megtalálsz majd, amire szükséged lehet: toll, papír, papírzsepi, gyertya, füstölő stb.
 • Közösségi terek használata.
 • Kávé, tea, mosolyok.
 • 10 perc pluszban, hogy kényelmesen át tudd adni a helyiséget a következőknek.

Ezen időpontok lemondása, kizárólag írásban történhet, 48 órán belül fizetési kötelezettséget von maga után, 48 órán kívül ingyenes.

Gyöngyvirág
 • 22 500 Ft (1 óra – 1 500 Ft)
 • 27 000 Ft (1,5 óra – 1 800 Ft)
Mit kapsz cserébe
 • 15 időpontot fixen, amit a szabad helyek, függvényében használhatsz fel
 • Közösségi terek használata.
 • Amennyiben masszázs helyiséget veszel nálunk igénybe, biztosítunk számodra: 2 féle olajat, törölközőket, gyertyát, füstölőt, hangulatot.
 • Az egyéni ülések szobájában is mindent megtalálsz majd, amire szükséged lehet: toll, papír, papírzsepi, gyertya, füstölő stb.
 • Kávé, tea, mosolyok.
 • 10 perc pluszban, hogy kényelmesen át tud adni a helyiséget a következőknek.
 • Marketingtámogatás, amit veled egyeztetve alakítunk ki.

A csomag árát előre fizeted ki  és az időpontokat 30 napon belül rugalmasan tudod befoglalni a Neked megfelelő intervallumokra, de amennyiben nem használod fel, 30 nap után elvesznek.

Jácint
 • 35 000 Ft (1 óra – 1 400 Ft)
 • 42 500 Ft (1,5 óra – 1 700 Ft)
Mit kapsz cserébe
 • 25 időpontot fixen, amit a szabad helyek, függvényében használhatsz fel
 • Közösségi terek használata.
 • Amennyiben masszázs helyiséget veszel nálunk igénybe, biztosítunk számodra: 2 féle olajat, törölközőket, gyertyát, füstölőt, hangulatot.
 • Az egyéni ülések szobájában is mindent megtalálsz majd, amire szükséged lehet: toll, papír, papírzsepi, gyertya, füstölő stb.
 • Ezt a csomagot lehetőséged van a csoport szobáinkra is felhasználni, min. 2 óra foglalási idővel, a keretből a mindenkori csoport szobák óra díjai kerülnek levonásra időarányosan.
 • Kávé, tea, mosolyok.
 • 10 perc pluszban, hogy kényelmesen át tud adni a helyiséget a következőknek.
 • Marketingtámogatás, amit veled egyeztetve alakítunk ki.
 • Bemutatkozási lehetőséget a pillangoeffektus.hu honlapon

A csomag árát előre fizeted ki  és az időpontokat 45 napon belül rugalmasan tudod befoglalni a Neked megfelelő intervallumokra, de amennyiben nem használod fel, 45 nap után elvesznek.

Ebben a csomagunkban lehetőséget biztosítunk arra, hogy a 1,5 órás és 1 órás alkalmakat összeválogasd. Pl.: 15db 1 óra, 10db 1,5 óra = 35 500 Ft

Napraforgó
 • 65 000 Ft (1 óra – 1 300 Ft)
 • 80 000 Ft (1,5 óra – 1 600 Ft)
Mit kapsz cserébe
 • 50 időpontot fixen, amit a szabad helyek, függvényében használhatsz fel
 • Közösségi terek használata.
 • Amennyiben masszázs helyiséget veszel nálunk igénybe, biztosítunk számodra: 2 féle olajat, törölközőket, gyertyát, füstölőt, hangulatot.
 • Az egyéni ülések szobájában is mindent megtalálsz majd, amire szükséged lehet: toll, papír, papírzsepi, gyertya, füstölő stb.
 • Ezt a csomagot lehetőséged van a csoport szobáinkra is felhasználni, min. 2 óra foglalási idővel, a keretből a mindenkori csoport szobák óra díjai kerülnek levonásra időarányosan.
 • Kávé, tea, mosolyok.
 • 10 perc pluszban, hogy kényelmesen át tud adni a helyiséget a következőknek.
 • Marketingtámogatás, amit veled egyeztetve alakítunk ki.
 • Bemutatkozási lehetőséget a pillangoeffektus.hu honlapon

A csomag árát előre fizeted ki  és az időpontokat 60 napon belül rugalmasan tudod befoglalni a Neked megfelelő intervallumokra, de amennyiben nem használod fel, 60 nap után elvesznek.

Önismereti csoportoknak

Önismereti csoportoknak (23 m2)

Hétköznap minimum 2 órára foglalandó
 • 08:00 – 16:00 között 3.000 Ft/óra
 • 16:00 – 20:00 között 3.500 Ft/óra
Hétvégén minimum 3 órára foglalandó
 • 3.500 Ft / 1 óra
Egész napra: 19.900 Ft Az adott eseményt szerződés után mind a honlapon, mind a Facebook oldalunkon megjelentetjük az Eseménynaptárunkban. Lefoglalhatod: előadásokra, tanfolyamra, workshopra, önismereti csoportoknak stb.
Edzős szoba

Edzős szoba (23 m2):

Egyéni alkalmak:
 • 1.900 (1 óra) 
 • 28.800 Ft (1 óra – 1.800 Ft) Az ár 16 alkalomra vonatkozik, mely 30 napig használható fel.
 • 68.000 Ft (1 óra – 1.700 Ft) Az ár 40 alkalomra vonatkozik, mely 60 napig használható fel.
Csoportos alkalmak: Hétköznap
 • 08:00 – 16:00 között 3.000 Ft/óra; 4.000 Ft/ 1,5 óra
 • 16:00 – 20:00 között 3.500 Ft/óra; 4.500 Ft/ 1,5 óra
Hétvégén minimum 3 órára foglalandó
 • 3.500 Ft/ 1 óra
Egész napra: 19.900 Ft

Egyéb felmerülő díjak szabályok:

A foglalások között 10 perc szünetnek kell lenni, de kérjük a készülődési és összepakolási időt is kalkuláld bele a fizetett foglalásodba. Minden segítő szeretné időben kezdeni a foglalkozását. Ha tovább maradsz bent a szobában, mint a foglalt idő+a 10 perc tőlünk kapott extra idő, úgy 1000 ft csúszási díjat számolunk fel. Te ismered magadat és a terápiádat, ha hajlamos vagy a csúszásra, vagy a terápiád több időt igényel jellegéből fakadóan,vagy nem időzíthető pontosan kérjük inkább foglalj hosszabb időtartamot, hogy biztosan beleférj az időkeretbe! Lemondási feltételek: terápiás szobák esetén 1 alkalmas foglalást 48 órán belül már nem lehet lemondani, 100% díj fizetendő. Csoport szoba foglalása esetén 72 órán belül már nem lehet lemondani, 100% díj fizetendő. A bérlői csomagjaink időkorlátjai kizárólag vis major vagy komolyabb betegség esetén hosszabbíthatók meg, valamint ha a bérlő a mi hibánkból nem tudja felhasználni a megvásárolt időpontjait. A csomagot vásárlók időpont foglalás szempontjából minden esetben elsőbbséget élveznek az egy-egy alkalmat foglalókkal szemben!