Újratervező tábor – Gazdagító aktivitás

Map Unavailable

Dátum/Időpont
2021.07.15. - 2021.07.18. 17:00 - 13:00

Esemény kategória


Sok szeretettel várunk egy gyönyörű, békés helyszínen az Újratervező táborunkba!

4 nap 3 éjszakát fogunk eltölteni közösen a Kincsem Lovasparkban. Az elhelyezés 2 ágyas szobákban történik, napi 3x étkezéssel. A helyszín tökéletes elvonulásokra, pihenésre, de mi azért hívunk, hogy jobban megismerd magadat, őseidet, fejlődj és haladj az utadon. Ez a 4 nap rengeteg meglepetést, felismerést, és önmunkát tartogat.

Gyere el és éld meg velünk!

A tábor programjából:

A táborunkat a mantrák különleges hatásaira építjük. A gazdagító aktivitás ebben az esetben azt jelenti, hogy életed azon területeivel dolgozunk, melyekben hiányt tapasztalsz ezeket átalakítjuk, feltöltjük. Így ha párkapcsolatot keresel vagy anyagi nehézségeid akadnak, esetleg baráti kapcsolatok hijján vagy, a tábor programjai neked szólnak.

  • Test-lélek-szellem egységét harmonizáló, energetizáló napindító programok, melyek befogadóbbakká tesznek az aktuális napi kihívásra
  • Mantra meditációk, szertartások
  • Tematikus családállítás
  • Önismereti feladatok és még sok más….

Miért érdemes velünk tartani?

A 4 nap alatt szinte csak olyan feladatokat, programokat mutatunk meg és adunk át, melyekre a hétköznapokban nincs idő. Így itt amellett, hogy különleges nézőpontokkal gazdagodhatsz, rengeteg felismerést és energiát kapsz ahhoz, hogy valódi változásokat indíts el és tarts fennt az életedben.

És még nincs vége..

Kikkel találkozol a táborban?

Nagy Vilma

Hosszú út áll már mögöttem és remélem ugyanannyi még előttem, mióta a segítői pályámon haladok. Vallom, hogy mindig van mit tanulni, hozzátenni, mindig van hová fejlődni, ám egy dolog biztos, hitem szerint nem kell mindenhez is érteni, de amivel megáldottak, azt kötelességem a legmagasabb szinten mívelni és továbbadni. Hatalmas hívóereje volt számomra a buddhizmusnak, aminek köszönhetően megismerkedtem a mantrák óriási erejével, a meditációkkal, megtapasztaltam, milyen, amikor együtt kapcsolódunk rá az Univerzális energia mezőkre, ahol szellemi segítőink tudati fejlődéshez és spirituális kibontakozáshoz vezetnek minket. Tanultam sokféle kiegészítő, de egymásra szépen rezonáló módszert a Moxa kezeléstől kezdve egészen az akkupuntkuráig . Így kiépítettem egy egyedi, minden tudásomat összeölelő saját kezelés és önismereti programsorozatot, alkalmanként csoportos meditációkat vezetek, ahol elsősorban tisztító meditációkat és öngyógyító gyakorlatokat végzünk, valamint betekintést adok a szertartások függönye mögé is. Igyekszem közelebb hozni ezt a csodás világot, megismertetni és napi rutinná változtatni a mantragyakorlatokat, hiszen kitűnő eszköz a jelenben, ami tisztán tartja a tudatot, távol tartja a félelmeket, segít a zavaró gondolatok és érzelmek megsemmisítésében.

 

Domonkos Petra

Anyukám meséi szerint, már pici kislányként is arra törekedtem, hogy körülöttem mindenki jól legyen, mosolyogjon. Olyan ez, mint amikor valaki már kicsinek is rajzolt, aztán művész lett, csak én az empátiámat és a más emberekre való ráhangolódást fejlesztettem és fejlesztem a mai napig.
Így lettem reiki mester, családállító és a Bach-virágesszenciák ismerője. Transzgenerációs szakértőként van egy különleges rálátásom az életre és az emberi sorsokra. Ennek egyik hatása, hogy látom az emberekben a legjobb oldalukat, akkor is, ha ők még észre sem vették. Van egy kedvenc mondásom: Ha csak egy pillanatra is láthatnád magad a szeretteid szemével, a problémáid zöme azonnal megszűnne.

De amíg ezt a bogyót feltalálják 🙂 addig is igyekszem megmutatni, hogy hogy juss el oda, hogy a tükörből visszanéző embert szeresd, elfogad, és megbecsüld.

 

Németh Valentina

Már egészen kicsiként éreztem, hogy nem vagyok épp átlagos, csak mindezzel együtt élni a 80-as, 90-es években nem volt annyira diadalmenet. Sokszor nem értettek meg, sokan különcnek tartottak, néha kizártak, esetenként kinevettek. De a legnagyobb feladatot mégis inkább a saját magam elfogadása adta fel. Évekig lázadtam a minden ellen is. Utam keresgélése közben felpróbáltam pár szerepet, marketinges, különféle menedzser, vendéglátós, kitanultam masszázsokat, kiderült, hogy ez utóbbi szerelem, sok pozitív visszaigazolással. De valami még hiányzott, viszont a reflektorok csak évekkel később villantak fel, mikor egy súlyos betegség révén kapcsolatba kerültem a Családállítással. Éreztem, hogy ő meg én bizony egyek vagyunk és a hiányzó mozaik a helyére került. Szóval a nagy puzzle összeállt, integrál szemléletű családállító, transzgenerációs szakértő, test és lélek masszőre, és mindemellett publikáló író. Arra is rájöttünk, hogy tudásunk ötvözésével valami teljesen egyedülálló dolgot tudunk adni az embereknek. Minden nap igyekszem megmutatni általuk milyen lehet az ÉLET MÁSKÉPP!

Jelentkezés

A tábor díja egy összegben június 15-ig: 79 500 forint

2 részletben, valamint június 12. után: 2 x 42 500 forint (85 000 forint)
A részleteknek tábor kezdésig kell beérkezni. 

A helyedet 10 000 forint foglalóval tudod biztosítani.

A tábor díja magában foglalja a szállást, étkezést (választható: vega, vegán, mentes, normál) az összes programot és meglepetésket is. Az utazás egyénileg történik, de szívesen segítünk összeszerveződni.

Kérjük, hogy csak abban az esetben jelentkezzetek, amennyiben ugyanolyan komolysággal kezelitek ezt, mint amennyi befektetett időt, munkát, szervezést tettünk bele a mi oldalunkról.

Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után azt visszaigazoljuk írásban, és a kérésednek megfelelően kapod meg az átutalásos számlát a teljes díjról avagy az első részletről, foglalóról, csak a beérkezett összeg fejében áll módunkban fixnek tekinteni a helyed.

Visszamondási feltételek! FONTOS!

A jelentkezésed fontos és mi nagyon komolyan kezeljük.

Ezért a visszamondást szigorúan vesszük. Amennyiben a tábor előtt két héttel mondod le a részvételed, a befizetett összeged visszautaljuk. Viszont 2 héten belüli lemondás esetén a befizetett összeg 50% felszámolásra kerül, míg 1 héten belüli lemondás esetén a 100%, kivéve vis major esetén.

Helyfoglalás

A foglalások lezárva erre az eseményre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük