Pillangóeffektus klubest: A szingliség okai – családállítós szemmel

szingli_klub est
Map Unavailable

Dátum/Időpont
2020.08.04. 18:00 - 20:00

Hely
Pillangóeffektus

Esemény kategória


Miért vagyok egyedül?

Mi tartja távol tőlem az ideális párt, párkapcsolatot?

Hatással vannak e ránk az őseink kapcsolatai?

Ki lehet e lépni a családi mintákból?

Mit tehetsz te azért, hogy másképp élhess, mint a felmenőid?

Beszélgessünk – kérdések- válaszok családállítós szemmel egy kötetlen, közvetlen estén 120 percben

2020. július 21-én 18:00-tól

Szeretnél egy olyan társat

  • aki figyel rád,
  • akivel azonosak az értékeitek,
  • akivel összeilletek,
  • aki fel tud vállalni
  • és akivel közösen fejlődve fel tudtok építeni egy valódi, felnőtt párkapcsolatot?

szingli klub est

Hosszú ideje egyedül vagy, éppen magányosnak érzed magad, és nem érted miért történik mindez? Egyik kapcsolatból a másikba ugrasz, de mindegyiknek rövid időn belül ugyanaz a vége?

Mára már listád van a kérdésekből, de nem elégítenek ki a sablonos válaszok, hanem a valódi okokat szeretnéd tudni, és végre megoldást kapni?

Igyekszel minden nap, hogy szépen lehozd a hétköznapokat, de mikor szembesétálnak veled a szerelmes párok sírni tudnál, hogy neked miért nem jár mindez?

Milyen mintákat hozol? Hogy hatnak ezek rád? 

szingliség - klub est

“Az ember alapvetően társas lény, magányba csak menekül.”  Müller Péter

A szerencsések megtalálják az igazit nagyon hamar és köszönik jól vannak egy életen át, de a nagy többség eljut arra a pontra, hogy ha nem is örökre, de ideig-óráig erősen kételkedik benne, hogy van e igazi. Eszünkbe jut, hogy talán ez nekünk nem is jár, talán mi nem is vagyunk önmagunkért szerethetőek. 

Vannak kézzelfogható válaszok, és magyarázat, ami logikus és összerakja a puzzle-t, és más megvilágításba helyezi az életed eddigi eseményeit. 

Sokszor csak egy kis segítségre van szükségünk, hogy ez megtörténjen!

Tarts velünk, hogy megértsd, hogyan kapcsolódik férfi és nő, miért ismétleted a párkapcsolati kudarcokat, és mi az oka, hogy egyedül vagy, és mindebben mi a te szereped!

  • 120 percben megtudhatod, mik azok a minták, amik futhatnak benned, és ami távoltartja a boldog, hosszú távú párkapcsolatot az életedből. 
  • Kiderül, és megértheted, hogy milyen hatással van rád felmenőid sorsa. Hogyan lehet örökölni a sorsot?
  • Ráláthatsz, mi mindent tehetsz azért, hogy változtass, és másképp élhess.
  • Megtudhatod, miként működik a családrendszer, és ennek mégis mi köze van a párkapcsolatodhoz.
  • … plusz még arról is beszélgetünk, hogy mi történik, ha belép az életedbe a nagy ő és szeretnéd megtartani, de félsz, hogy újra elrontod.

Ez egy komplex téma, amit a legjobb tudásunk szerint összefoglalunk számodra, és megmutatjuk azt a látásmódot, amivel másképp élheted az életed, mint eddig.

Tölts velünk és magaddal 120 percet, legyél itt velünk, mert mindaz, amit átadunk neked alapjaiban tudja megváltoztatni a hozzáállásodat, és egészen más fényben láthatod utána a világodat.

szingliség - klub est

 

Az előadáson velünk fogsz találkozni:

Domonkos PetraDomonkos Petra

Anyukám meséi szerint, már pici kislányként is arra törekedtem, hogy körülöttem mindenki jól legyen, mosolyogjon. Olyan ez, mint amikor valaki már kicsinek is rajzolt, aztán művész lett, csak én az empátiámat és a más emberekre való ráhangolódást fejlesztettem és fejlesztem a mai napig.
Így lettem reiki mester, családállító és a Bach-virágesszenciák ismerője. Transzgenerációs szakértőként van egy különleges rálátásom az életre és az emberi sorsokra. Ennek egyik hatása, hogy látom az emberekben a legjobb oldalukat, akkor is, ha ők még észre sem vették. Van egy kedvenc mondásom: Ha csak egy pillanatra is láthatnád magad a szeretteid szemével, a problémáid zöme azonnal megszűnne.

De amíg ezt a bogyót feltalálják 🙂 addig is igyekszem megmutatni, hogy hogy juss el oda, hogy a tükörből visszanéző embert szeresd, elfogad, és megbecsüld.

 

Németh Valentina

Már egészen kicsiként éreztem, hogy nem vagyok épp átlagos, csak mindezzel együtt élni a 80-as, 90-es években nem volt annyira diadalmenet. Sokszor nem értettek meg, sokan különcnek tartottak, néha kizártak, esetenként kinevettek. De a legnagyobb feladatot mégis inkább a saját magam elfogadása adta fel. Évekig lázadtam a minden ellen is. Utam keresgélése közben felpróbáltam pár szerepet, marketinges, különféle menedzser, vendéglátós, kitanultam masszázsokat, kiderült, hogy ez utóbbi szerelem, sok pozitív visszaigazolással. De valami még hiányzott, viszont a reflektorok csak évekkel később villantak fel, mikor egy súlyos betegség révén kapcsolatba kerültem a Családállítással. Éreztem, hogy ő meg én bizony egyek vagyunk és a hiányzó mozaik a helyére került. Szóval a nagy puzzle összeállt, integrál szemléletű családállító, transzgenerációs szakértő, test és lélek masszőre, és mindemellett publikáló író. Arra is rájöttünk, hogy kettőnk tudásának ötvözésével valami teljesen egyedülálló dolgot tudunk adni az embereknek. Minden nap igyekszem megmutatni általuk milyen lehet az ÉLET MÁSKÉPP!

Jelentkezés

A klub est díja: 2000 Ft
Ebben benne van az előadás és beszélgetés, a sok hasznos felismerés, rálátás és tudás, a hogyan tovább, valamint a megértés, ráadásul mi készülünk teával, kávéval egy kis rágcsával, valamint jó hangulattal.

Ha van kedved hozd magaddal barátnődet, testvéredet, anyukádat, hátha őt is érdekli a téma! Így a klubest ára 1500/fő kedvezményesen.

A jelentkezésedet mi komolyan kezeljük, lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is ugyanígy.

Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után azt visszaigazoljuk írásban, és küldünk egy átutalásos számlát a klubest díjáról, amit átutalással tudsz kiegyenlíteni.

Visszamondási feltételek! FONTOS!

A jelentkezésed fontos és mi nagyon komolyan kezeljük. Készülünk az estére, és maximalizált a létszámunk, ami max 12 főt jelent.

Ezért a visszamondást szigorúan vesszük. Pénzt visszautalni nem áll módunkban.

A befizetett összeg csak vis major esetén nem vész el, egy későbbi időpontban felhasználhatod egy másik klubestre  – de csak jelzett lemondás esetén. Ha nem jelezted, de távol maradsz, vagy 24 órán belül mondod le az estet, úgy a pénzed nem jár vissza és fel sem használhatod.

Mit kell hoznod?

A nyitottságod, és figyelmed mindenképpen hozd magaddal az estére, hogy egy hasznos és maradandó élménnyel gazdagodhass.

Helyfoglalás

A foglalások lezárva erre az eseményre.