Mantra meditáció tízmilliószoros napon

Map Unavailable

Dátum/Időpont
2020.11.07. 17:00 - 21:00

Hely
Pillangóeffektus

Esemény kategória


Sok szeretettel várlak, egy csodálatos helyszínen meditálni!

„Minden külső jelenség és folyamat kapcsolatban áll az ember testével, lelkével és szellemével, ezért ha az ember megváltoztatja önmagát, megváltoztatja a világot is.”

Ezen a napon minden negatív és pozitív cselekedetünk többszörösen felerősödik!

Gyere el személyesen és élj a plusz programok adta lehetőségekkel vagy csatlakozz online a meditációhoz, ha messze vagy!

November 07. 17 órai kezdettel

Az este programja:

Érkezés: 16: 45 – 17 óra között.

17:15-ig: Lazító-energetikai tisztító gyakorlat

17:45- 18:00 : Teázás, hangolódás

18:00-tól: Mantra meditáció
Ez alkalommal a meditációnk célja az öngyógyítás.  Minden betegségedet ami ‘szenvedést’ okoz számodra, fizikai, érzelmi, tudati szinten azokat tudatosítjuk benned, és a mantrák segítségével elindítjuk a feldolgozás folyamatát. Ebben a gyakorlatban a meditatív állapot segít test-beszéd-tudat szinten egyensúlyba kerülni, erőt, határozottságot, jó kisugárzást teremteni.

19:00 – 19:15: Beszélgetés, teázás,
áldózsinór átvétele

19:15 – 21:00:  Tematikus családállítás a bőséggel a fókuszban

A meditációs program díja: 6.000 Ft

Plusz program

Plusz egy meglepetés programmal is készülünk számotokra. A bőséggel kapcsolatos tematikus családállításon vehettek részt, melyen max 10 főnek lehetősége is lesz ránézni az elakadásaira, és a benne futó mintákra, programokra. Minden résztvevő számára nyitott a lehetőség, hogy résztvegyen az ajándék programon, de ha szeretnél ránézést kérni, akkor azt jelezd felénk a megjegyzés rovatban! Az első 10 jelentkezőnek tudjuk biztosítani ezt a lehetőséget.

Miért érdemes mégis résztvenni, ha az első 10-be nem férsz bele?

Megtapasztalhatod a családállítások hangulatát, és működését. Résztvevőként is felismerésekkel és élményekkel gazdagodsz, melyek tovább segítenek az önismereti utadon.

És még nincs vége..

Fülakupunktúrát is kérhettek az este folyamán, ahol egy vagy két pontot szúr meg Vilma.

Kivel találkozol a meditáción?

Nagy Vilma vagyok, alkalmanként vezetett meditációkat tartok, amikor együtt kapcsolódunk rá az Univerzális energia mezőkre, ahol szellemi segítőink tudati fejlődéshez és spirituális kibontakozáshoz vezetnek minket. A meditációval olyan tudatállapotot tudunk megteremteni, ami segít ellazulni, koncentrálni, jobban aludni és még rengeteg jótékony hatása van. A közös meditációk alkalmával elsősorban tisztító meditációkat és öngyógyító gyakorlatokat végzünk.

Szeretettel várok minden érdeklődőt.

 

 

Jelentkezés

Az este díja, ha személyesen érkezel: 6 000 Ft

Ami magában foglalja a meditációkat, az ajándék tematikus családállítást és fülakupunktúrát, azok számára akik élni szeretnének ezekkel a lehetőségekkel.

Ha külföldön élsz vagy vidéken, de velünk meditálnál, akkor a díj: 5 000 Ft

Gyere barátnőddel, testvéreddel, vagy anyukáddal, hiszen nekik is sokat segíthet az életminőségük javításában! Ráadásul egy szuper közös program.

A jelentkezésedet mi komolyan kezeljük, lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is ugyanígy.

Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után azt visszaigazoljuk írásban, ha személyesen jössz, akkor a helyszínen a program végén tudod rendezni az este díját. Míg ha online csatlakozol, akkor küldünk egy átutalásos számlát a teljes díjról, amit átutalással tudsz kiegyenlíteni, csak a beérkezett összeg fejében áll módunkban elküldeni a linket, amin keresztül velünk tudsz tartani.

Visszamondási feltételek! FONTOS!

A jelentkezésed fontos és mi nagyon komolyan kezeljük. Maximalizált a létszámunk, ami max 25 főt jelent.

Ezért a visszamondást szigorúan vesszük. A befizetett összeg csak vis major esetén nem vész el, egy későbbi időpontban felhasználhatod – de csak jelzett lemondás esetén. Ha nem jelezted, de távol maradsz, úgy a pénzed nem jár vissza és fel sem használhatod.

Mit kell hoznod?

A nyitottságod, és figyelmed, kényelmes ruhát, hogy egy hasznos és maradandó élménnyel gazdagodhass.

Megjegyzés

Kérjük, ha részt vennél a tematikus családállításon állítóként vagy online tartanál velünk, akkor ezt mindenképpen jelezd abban a részben, ahol a címed adod meg! Köszönjük!

Helyfoglalás

A foglalások lezárva erre az eseményre.