Aviva torna – betanító óra

Map Unavailable

Dátum/Időpont
2020.11.14. 09:00 - 13:00

Hely
Pillangóeffektus

Esemény kategória


Aviva torna a női hormonháztartás és lélek egyensúlyáért!

Miben segít az AVIVA módszer?

A Módszer hatékonyan alkalmazható az alábbi esetekben:

 • A menstruáció meghozása a kívánt időpontban
 • A menstruáció egy adott napra való beütemezése
 • A menstruációs napok számának csökkentése
 • A ciklus lerövidítése, illetve nyújtása
 • A menstruációs görcsök csökkentése
 • Segít a menstruációmentes helyzetekben
 • Segít a meddőségen
 • Segít a vetélés utáni erőnlét és fogamzóképesség visszaszerzésében
 • Könnyít a változókor tünetein
 • Segít az akaratlan vizeletcsöpögés szabályozásában
 • Megnyugtat depressziós vagy stresszes helyzetben
 • Segít súlytöbblet esetén (hormonális eredetű)
 • Segít az indokolatlan tejelválasztásnál, illetve szoptatás idején a tejmennyiség optimalizálásában
 • Segít a terhesség alatt és a terhesség után a kondíció megőrzésében
 • Első menstruációt meghozza még 20-34 éves korban is
 • Segít a férfiproblémákon

Az 18 alapgyakorlatból álló torna egy fél órás mozdulatsor, amit a fenti esetekben, átlagosságban hetente kétszer kell végezni!

A gyakorlatokat megadott zenére  lehet végezni, így a torna időigénye kalkulálható. Akinek azonban más igényei vannak saját zenére is végezheti a gyakorlatokat, hiszen a könyvekben mindenhol szerepel az egyes feladatok időtartama. Illetve, akiknek konkrét céllal, egy-egy feladatot kell napi szinten végezniük ők is maguknak választhatnak zenét. A zene azért fontos, mert jó hangulatot teremt, így a lélekre is hat és a kiegyensúlyozottságot segíti elő, illetve a feszültséget oldja.

Hormonális egyensúly kemikáliák nélkül!

Ezek a gyakorlatsorozatok meghozzák, illetve akaratuk szerint rendezik a nők havi ciklusát, így a fogamzást kiszámíthatóbbá teszik.

Megszüntetheti a meddőség okát. Segíthetnek többszörös vetélés után is, mivel a gyakorlatok alkalmasak a méh izomzatának erősítésére, így lehetővé teszik a magzat sikeres kihordását. Könnyítenek a változó kor tünetein is.

Egy kezdeti 4 órás tanfolyam keretében elsajátítjuk a 18 alapgyakorlatot.

Ezen alkalommal átbeszéljük, kinek mi a célja a tornával, hogy a későbbiek folyamán vissza tudjunk térni a fejlesztendő területre.

Majd lehetőség van heti 1 alkalommal közösen gyakorolni az alapgyakorlatokat egy 60 perces foglalkozás keretében. Minden gyakorló órán lehetőség nyílik a már megtanult gyakorlatok további finomítására, illetve a felmerülő kérdések megvitatására.

A betanító órán velem találkozol:

Farkas Ágnes vagyok. 1978-ban születtem, így korom könnyen kiszámítható. A sport egész életemben része volt a mindennapjaimnak.

A munkám mellett aerobikot, spinninget oktattam. Egészségesnek éreztem magam és úgy gondoltam fitt életet élek. Nem éltem stresszmentes életet, de ennek ellenére úgy éreztem rendben tartom magam. Figyelek a rendszeres mozgásra és táplálkozásra. Sajnálatos módon azonban több cisztát is felfedeztek a petefészkemen. Először nem is foglalkoztam vele, de amikor ismét felkerestem a nőgyógyászt, a ciszták megnagyobbodásáról számolt be és műtétet javasolt. Fiatalon hajlamosak vagyunk sokmindent elhinni orvosainknak, én se voltam ezzel másképp. Egy egyszerű laparoszkópiás beavatkozásra készültem, amiből végül az intenzív osztályon ébredtem és már csak egy petefészkem volt. Akkor megijedtem, hogy talán többet nem is lehet gyermekem, de az orvos megnyugtatott. Persze azt nem mondta el, hogy a hormonháztartásom teljesen fel fog borulni, csak kötelezőleg fogamzásgátlót írt fel. Fél évig szedtem a tablettát, amikor pedig abbahagytam, újra cisztáim lettek. Innentől megtört a bizalmam, maradtam a tablettamentes életmódnál és szerencsésen megismerkedtem az Aviva módszerrel. Az Aviva módszer sokkal többet adott nekem a fittségi sportoknál, amiket nagyon szeretek és nagyon kielégítők voltak számomra. Egy új életstílust és szemléletet adott. Ahhoz segített hozzá, hogy lássam, meg tudjuk magunkat gyógyítani és képesek vagyunk kordában tartani a „természet erőit”.

Jelentkezés

A betanító nap díja: 15 000 Ft 

A napot reggel 9:00-kor kezdjük és 13:00-ig leszünk együtt. Érkezés 08:45-től.

De ha szeretnéd magadnak biztosítani a helyet négy gyakorlóórára is (ezek minden hétfőn reggel 8-kor vannak), akkor most ezt kedvezményesen megteheted.

Betanító nap + 4 db kedvezményes gyakorlóóra díja: 23 000 Ft

Gyere barátnőddel, testvéreddel, vagy anyukáddal, hiszen nekik is sokat segíthet az életminőségük javításában! Ráadásul egy szuper közös program lehet ez hosszútávon is.

A jelentkezésedet mi komolyan kezeljük, lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is ugyanígy.

Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után azt visszaigazoljuk írásban, és küldünk egy átutalásos számlát a teljes díjról, amit átutalással tudsz kiegyenlíteni, csak a beérkezett összeg fejében tudunk helyet biztosítani számodra.

Visszamondási feltételek! FONTOS!

A jelentkezésed fontos és mi nagyon komolyan kezeljük. Maximalizált a létszámunk, ami max 5 főt jelent.

Ezért a visszamondást szigorúan vesszük. A betanító nap előtt min. 1 héttel tudod lemondani úgy, hogy egy következő alkalomkor felhasználhatod a befizetett összeget. Abban az esetben, ha egy héten belül mondod le az eseményt, sajnos nem áll módunkban további időpontokat biztosítani, vagy pénzt visszautalni.

A befizetett összeg csak vis major esetén nem vész el, egy későbbi időpontban felhasználhatod – de csak jelzett lemondás esetén. Ha nem jelezted, de távol maradsz, úgy a pénzed nem jár vissza és fel sem használhatod.

Mit kell hoznod?

A nyitottságod, és figyelmed, kényelmes ruhát, hogy egy hasznos és maradandó élménnyel gazdagodhass.

 

Helyfoglalás

A foglalások lezárva erre az eseményre.